A wonderful day och en ond fot.

Idag var vi bjudna av Mrs. Beverly ut till landet har i North Carolina. Vi gick upp tidigt for att komma ivag men barnen stretade emot sa klockan hann val i alla fall bli halv 11 :P Bilresan gick pa 1 och en halv timme och val dar sa byttes det direkt om till badklader och det var dags for bad i varldens varmaste sjo? Vi plaskade runt dar pa nagra flytsaker hon hade och efter en stund sa ville arnen ut med baten, inte oss andra emot.

Vi akte runt pa sjon i 3 och en halv timme och vi hade det riktigt underbart: solen lyste, himlen var bla och vi lag pa dack och bara stekte. Vi akte till nagon lian dar det hoppades for glatta livet, jag lyckades pa:
- ryggplask (Jag landade bara fel)
- magplask (Greppet gled ifran lianen)
- ond fot, ajaj (Sista hoppet, ratt pa en sten med foten och det blev ett blamarke direkt. Så just nu haltar jag svagt pa v.ben men det ar nog jag som marker av det mest. For att inte glomma smartan all the time, AJ somsagt!!!)
 

Det blev ocksa vattenskoter-akande, allsa en uppblasbar vattenskoter som man drar efter baten. Det var riktigt roligt!! Linn och jag akte, o herregud nar vi skulle byta plats och Chrille gasar pa, garv garv :D Riktigt roligt, Kelly och Anton var ocksa supersota nar de akte sjalva och de skulle stajla!



Nar vi kom tillbaka sa blev det mat och glass, innan bilresan hem. Vid 8 ikvall sa kom vi hem och da fixade Linn och jag med lite bilder i datorn och sen blev det att aka till "Harris Teeter" mataffaren som ni nu borde veta ;) och aven en annan affar dar vi kopte ram och skrev ut ett kort pa barnen nar de akte idag. Det ska ges till Brenda som fyllt ar, men varit i LA i en vecka.

Nu ar klockan 12 och jag ska sova, godnight!

Kiss / Rebecca
Raleigh, North Carolina, USA

Kommentarer - skriv gärna en du med!
Postat av: Becca

härliga bilder ser lite kul ut faktiskt :-)

2009-07-20 @ 07:32:39
URL: http://beccalundin.blogg.se/
Postat av: mamma

Vilken underbar dag!!! Avis!

Gissa vad vi har, jo lite uppehåll mellan regnet...

Love you!

PUSS

2009-07-20 @ 10:56:50
Postat av: Viktor

väldigt fin blogg, la till dig på bloglovin vill du göra desamma ? :) skulle vara jättekul

2009-07-20 @ 12:37:46
URL: http://viktorgardhammar.blogg.se/
Postat av: evelina

fin blogg, kolla in våran med :) ---> www.hottemptations.blogg.se

2009-07-21 @ 03:51:23
URL: http://hottemptations.blogg.se/

  • Follow becciisz
  • Här kan du kommentera inlägget:


    Ditt namn:
    Spara dina uppgifter

    E-postadress:

    Din blogg:

    Det du vill säga:

  • Follow becciisz
  • Trackback
    RSS 2.0