Sista bilderna iår...





Gott Nytt År!




Mohahaha!


Väntar.

God jul alla glada typ en dag försent.. Sitter just nu hemma och väntar på att älskling ska komma hit och hämta mig för att sedan dra vidare till landet och hans mamma. Det luktar pulkarace med hans brorsa! Ska sova där i natt och imorn åker jag med hans mamma in till stan igen, tror jag drar iväg pappa till grannstaden då.. Rebecca vill slösa pengar ;)

Aja vi hörs! Bye

Dags att plugga engelska.

Nu har jag varit vaken i mer än 30 minuter och det är dags att plugga engelska, steg 5. Sen när bejbi vaknat så ska vi väl äta frukost antar jag. Han skulle tagit bussen hem 0.39 igår kväll men blev kvar, båda va trötta som skator och somnade på dirren. Har vaknat några gånger av HÖGA snarkningar men jag lyckades av ren trötthet somna om igen, hehe.

Idag blir en riktig pluggdag, ska plugga klart engelskan och träna så jag kan redovisa den imorgon. Sen ska jag ta en sväng förbi stallet, känner för en långritt med syrran så det är bara hoppas att hon hakar på! Marken är täckt av snö och ridbanan stenhård så där är väl inte ens lönt att tänka på att rida.

Nej, dags för plugg!



Träningsvärk i massor.

Somnade som en stock igår kväll, vaknade liggandes på mobilen med ett sms jag inte ens hunnit skicka iväg... Sov till halv 10 och låg då och bara drog mig i 20 minuter, helt underbart! Det måste vara första gången på 2 eller 3 veckor jag gör det.

Mina lår värker, men aj vilken skön känsla det är. Så går det när man på en fredag skuttar runt på löpbandet i 30 minuter när man inte gjort det på flera månader, men mums va pepp jag är på att stå där snart igen! Nu blir det duschen och klockan 12 jobb till klockan 6 ikväll, sen kommer min bejb hit idag igen.

Igår kväll låg Lovisa, jag och Hampus i soffan medans mor och far var på konsert och käkade Salt och Vinäger-chips framför idol. Jag och Hampus hejade på Calle medans min fjortissyster såklart tyckte Erik skulle vinna. De hade till och med godiskrig, sen vet jag inte vad anledningen till det var.. Jag var i alla fall oskyldig.

Puss lovers.

<3

Jag är kär i Hampus Castenfall<3

Jasså där var den!

En försvunnen kameraladdare, en stor klädhög på golvet.
Jasså där var den!

Luciabilder!



Välkomsttalet / avslutningsdikten

Välkomsttal:
Hej och välkomna till vårat luciafirande.

Vi tror att ni alla blev ganska oroliga över att behöva skämma ut er i ett luciatåg i år, men sen kom ju den glada nyheten att det var basgrupp 2:1 som skulle hålla i den och alla blev med ens väldigt lättade.

 

För är det något som vi i 2:1 är bra på så är det att ta tag i saker och få de klara i tid. Så här står vi nu, väl förberedda och otroligt positiva till denna tillställning.

 

Vi vet att många tror att detta kommer gå åt helvete och det kan vi ju inte annat än att hålla med om, glada i
bollen som vi är.

 

Men kanske att det finns några ljuspunkter i det hela, så lägg ner era iPodar innehållande Britney Spears nya album och njut av showen!




Avslutningsdikt:
Vi i basgrupp 2:1 är ju inte kända för att vara så organiserade
och vi kan nog framstå som ganska ostrukturerade.
Att Eva var orolig över Lucia, det visste nog alla
men Anna till möte oss kalla.

 

Hon ville visa att vi var bra
men när det väl gällde så ville de flesta dra
Den lucia-träning som började helt okej
ballade ur totalt och blev en icke-intressant grej

 

Men, två dagar kvar och paniken den kom
och vi insåg att nu jävlar vill vi visa dom
att vi inte är så dåliga och faktiskt har legat i
och att Dansbandsdennis inte kan roa lika bra som vi

 

För nog att basgrupp 2:1's närvaro inte vart så stor under åren
men vi springer åtminstone inte runt och fjäskar för halva lärarkåren
Och kanske att vi lämnar in uppgifter för sent och skolkar då och då
men MVG:t i idrott och hälsa kommer alltid att bestå.

 

Så det vi vill visa är egentligen inte att vi är smartare än andra,
bara att vi är riktiga vinnarskallar och har en lite bättre laganda.
Så Eva, oroa dig inte för att Lucia-firandet ingen behagar
alla kommer ändå ha glömt den på Luciavakan om några dagar.


Lucia, vilken show!

...

Okej nu taggar vi.

Tagga tagga! Imorgon är det lucia, i skolan i alla fall. Jag ska vara stjärngosse, och har laddat upp med alla saker ute i hallen inklusive Petters (lucians) krona. Vi har ju som sagt ombytta roller, vi tjejer är killar och killarna tjejer.

Här sitter jag!

Kan tala om att Latten imorse gjorde susen och nu sitter jag här efter att ha skrivit epok-provet. Det gick bra, jätte bra och om jag får chansa på ett betyg på detta G-prov så kan jag berätta att det blir G. Känner mig säker, glad och ja...

Är taggad inför jobbet, jag vill hellst börja jobba nu, men jag måste vänta ända tills klockan 3. Men jag klarar mig, bara jag får käka upp min clementin som ligger och suktar på bordet. Bajbaj vänner!

Caffe Latte.

Sitter här och försöker mig på en koffeinkick, det är precis vad jag behöver just nu, energi i överflöd. Pluggar epokerna som vi har prov på vid 11 och hoppas på det bästa, det är ju bara ett G-prov så det borde ju gå vägen.

I eftermiddag ska jag jobba så därför hinner jag inte vara med på genrepet av luciatåget, jag får väl springa runt när det väl gäller och inte ha koll på någonting. Ska försöka lära mig så mycket som möjligt av talet och dikten vi lyckats kompa ihop i alla fall, de kommer slå igenom hårt kan jag lova! Vet inte varför jag helt plötsligt blivit så possitiv till detta + alla andra i klassen... Vi som skulle försvinna den morgonen!?

Nu ska jag plugga vidare, sörpla i mig Latten och studsa runt som en kanin i huset när jag är klar. CYA

Dags att sova.

Oj oj oj, vad trött jag är. Nu är i alla fall epokerna färdigpluggade för kvällen och jag ska gå och fixa iordning mig för sängen. Idag planerade jag och Emelie vårat luciatåg i lite sådär god tid men jag kan lova er att det blir bra, kul och annorlunda. Vi är bäst, klockrenast och otroligt smarta!

Fick en kommentar igår eller förrgår, minns inte, men det var ifrån en Andreas. Känner bara att jag måste svara på den... Jag är inte depp, eller mår dåligt på något sätt. Är bara väldigt skoltrött och har bara en otroligt stor lust att skita i den, även fast det aldrig kommer att hända... Förstod inte riktigt vad du menade, men jag mår inte dåligt i alla fall!! xD

Talk about nothing.

Sitter och pluggar Svenska B - epoker i min rosa och mysiga morgonrock.. Är trött som jag vet inte vad eftersom elskåpet som ligger på andra sidan väggen till mitt rum tickade hela natten så jag inte kunde sova. Klockan 1 gav jag upp och tog mig ut i soffan där jag somnade med min hund liggandes på golvet bredvid, överlycklig över att få sällskap under natten.

Igår var det Julklappskväll på jobbet vilket var svin kul, massa folk och därmed många att hjälpa, full rulle om jag säger så. Vi i personalen var mycket snälla och trevliga, mer än vanligt då vi laddat upp med pepparkakor. Jag älskar pepparkakor!

Nu ska jag byta om och sminka mig för att dra mig till skolan, Emelie och jag ska styra upp det sista innan luciafirandet på fredag. Ni anar inte viken show vi kommer dra till med!

PUSS

Tusen färger.



Min pudding!


Depp...

Jag pallar inte, orkar inte, mår piss... Det är för mycket, jag skulle bara vilja lägga mig i sängen o tjuta, få ut allting, få allt försvinna! Vet inte vad det är med mig, blir sur för minsta lilla och svarar snäsigt på helt onödiga saker.. Jag orkar inte med skolan, vill ge upp men något får mig att fortsätta, kanske för att jag måste. Jag vet inte.

Jag längtar...

Tänk va skönt det vore med lov nu, ligga och mysa i sängen hela dagarna, åka till stallet och bara va, lyssna när hästarna äter sitt hö och bara drömma sig bort. Åka in till gymmet och slita ashlet av sig för att sedan komma hem och lägga sig framför en bra film, kanske ta en långis med hunden eller varför inte se en bra film på bio?

Det är bara två veckor kvar som tur är! Sen är jag fri, i alla fall i vad är det, 2 veckor, eller 3? Jag vill ha snö också, störta ner för skidbackarna på snowboarden eller göra det galna; åka nerför en backe i en gummibåt, oj det går undan! Jag längtar mig bort, att få vila ut mig innan mera plugg kommer, usch jag är så trött....


Håller på och packar.

Jag hoppas alla gillar nya designen jag fixade igår.
Kommentera,
vad tycker ni om den?

Håller just nu på och packar, inte för att jag ska utomlands utan för att jag ska till skolan och gymmet efter det. Är svin pepp på att träna nu då jag latat mig hela helgen, därför blir det troligtvis hårt senare. Ska nog ta löpbandet idag faktiskt, lite styrka nere i gymmet och sist men inte minst massa situps.


pic: min hemresa från USA i somras

tjabba tjena.





rebecca tjäder

Detta skickade jag efter igår.




hm.se

Alla inlägg raderade!

Nu har jag precis raderat allt i bloggen! Kände att jag behövde en nystart då allt sug bara helt plötsligt försvunnit.. Dock kunde jag inte ta bort inläggen från USA, det är minnen som aldrig kommer försvinna, det innebär även inläggen.



Ha det bra, PUSS!