VALBORG!!!

HA EN TOPPENKVÄLL ÄLSKLINGAR


Jag är hemma, det är natt.

Jobb, inventering, siffror, pip, brandlarm, mystiska ljud som tydligen inte var så mystiska, ananas, banan, mera pip, pip! Så kan man kort sammanfatta min kväll / natt..

Nu har jag pratat med tjejerna om imorn och eftersom det är done så ska jag sova, skönt!

...................................

Lifes a party, I'm a rockstar, the stage is set. The show has just begun!

Hahahahahha asgarv!


Vilken mat får man äta?

Ät gärna:

- Frukt
- Grönsaker
- Nötter
- Frön
- Quinoa
- Bönor
- Linser
- Råris
- Tofu
- Fisk och kyckling i måttliga mängder

Undvik det här:

- Alkohol
- Cigaretter
- Rött kött
- Kaffe
- Svart te
- Socker
- Mjölkprodukter
- Raffinerad och processad mat

 




Skaffa fler besökare på din blogg.


Det kan vara en dålig dag.



Blodtryckafall hela morgonen, låg på köksgolvet med en syster som undrade vad fan jag höll på med. Usch inte kul. Kom i alla fall iväg till skolan, missade en onödig specialidrottslektion där vi bara gick igenom planering, tur det! Otursdag kanske och den verkar inte sluta.. Nu är det dags att bege sig till H&M för att vara sur och klaga, mitt halsband gick i 1000 delar när jag gick upp för trappan... Kul med kulor och saker överallt, NEJ!

Nu ska vi gå, sen ekonomi och spanska! Bye.



Skaffar mig något att göra.

Jag har inget att göra, eller det har jag ju egentligen men det är saker jag inte vill ta tag i just nu. Skjuter fram det till ikväll, skolarbetet alltså, och tar en löprunda med hunden. Det är sååå behövligt eftersom det va 2 veckor sedan jag sprang på grund av min äckel förkylning, en fet knytnäve borde den få ifall en förkylning kunde ta emot smällar.

Har precis ätit, ris och kyckling med nån jordnötssås stod på menyn, gott och väldigt detoxvänligt! Jag har faktiskt inte sovit bort denna studiedag vilket är bra, jag har varit på Ingelsta och lämnat CVn i olika butiker, jag jobbar allt för lite på Intersport just nu..

Men som jag sa, NU löprunda med doggie.

Svar på kommentar.

Patricia om Extra glitter och glamour!:
Sjukt snyggt! Gjorde det inte ont? Haha, jag har inte vågat göra det för att jag hört att det gör jätteont. Gjorde du hos en riktig piercare eller på ett vanligt ställe där man tar hål i öronen? Och vad kostade det? :) Blev jättesugen nu!
SVAR: Jag gjorde det hos en vanlig frissör och de använde sig utav pistol, precis som när man tar hål i öronen. Det är dock inte många frissörer som gör det men kan tänka mig att det gör mindre ont med pistol än nål. Jag tyckte inte att det gjorde så ont, det gick så fort. Klart det kändes men jag var beredd på att det skulle göra jätte ont så jag blev glatt överraskad av den lilla smärta jag fick. Jag betalade 150 kr! Lycka till.

Fruktsallad till frukost.



Innan:

1 glas citronvatten

Fruktsallad:

1 äpple
1 banan

1 glas detox

Extra glitter och glamour!



STUDIEDAG idag, hipphurra!

Blev inskjutsad till min sånglektion halv 11 imorse, ny sång att tragla sig igenom med nya toner och höjningar. Men oj vad bra det gick, det har hänt något sa Eva, jag har en helt ny röst att använda mig av. Grattis till mig! Det kändes lika bra som Eva beskrev det, det var skillnad, nu gäller det bara att jag lär mig låten ordentligt.

Dick sedan och lämnade tillbaka en lånebok på bibban och satte mig sedan på en stenmur och väntade på Emelie. Om en fet busschaufför tutar när han åker förbi ochman sitter på en stenmur, får man inte sitta på stenmuren då? Jäkla gloapa.. Emelie kom sedan och vi busade till det lite och gick och tog hål i flörpen i örat, vissa dagar är extra festliga hörre ni, heh. Det var bara jag som skulle ta men så tyckte Emelie att hon likagärna kunde ta hon med och så blev det. Där satt vi och höll varandra i handen medan de sköt oss i örat. Jag är skitnöjd, älskar det lilla extra glittret i örat, mums!

Åkte sedan till Hageby Centrum, åt jordgubbar och shoppade. Berättade för Emelie att vi hade studiedag när hon trodde att vi skulle till skolan för att ha spanska vid 15.15, vilket snille! Där gjorde jag i alla fall en människa lycklig.

Nu ska jag sova, godnatt lovers!

10 fördelar med detox.

1. Du blir piggare.
När din kropp rensas från gifter och slaggprodukter tar den lättare upp alla nyttiga ämnen vilket leder till att kroppen känns lättare och du får mer energi. Ofta känner man sig piggare redan efter ca. en vecka.

2. Viktminskning.
Detox är inte en viktminskningsmetod men många som genomgår en detoxdiet upplever att de går ner i vikt. Detta beror främst på att man under detoxkuren äter mycket frukt och grönsaker med utrensande effekt som ökar matsmältningsförmågan.

3. Du känner dig friskare.

När du gör en detox äter du mycket frukt och grönsaker som innehåller C-vitamin som hjälper till att stärka ditt immunförsvar vilket gör att du blir friskare.

4. En glad och nöjd mage.

Om tidigare haft problem med uppsvälld och gasig mage så kan du efter en detox-diet ofta märka att det försvinner. Detta beror på att du äter mat som låter tarmarna arbeta samt rensar ut gammalt slagg som kan ligga kvar inuti tarmarna.

5. Du sover bättre.
Människor som lider av sömnsvårigheter kan få bättre och djupare sömn efter en detox-diet.

6. Slätare och friskare hy.
En utrensning av slagg hjälper cellerna i din hud att förnya sig och gör att din hy får mer lyster och kanske även ser fastare ut.

7. Vackrare och glansigare hår.
Det är inte omöjligt att hårkvaliteten förbättras efter en detox och det kan kännas glansigare och friskare.

8. Färre celluliter.

En del upplever efter en detox att celluliterna minskar. Kombinerar du din detox-diet med regelbunden motion så har du ännu större chans till detta.

9. En sundare och mer hälsosam livsstil.

En av de stora fördelarna med en detox-diet är att det kan hjälpa dig att förbättra dina matvanor till en mer sund och hälsosam livsstil.

10. Ett längre liv.
En hälsosam livsstil bestående av rätt föda, en glad mage och en kropp i balans ökar dina chanser till ett långt och friskt liv.

En ordentlig bildbomb!










Detox dieten!



Startar imorgon, det ska bli spännande, en helt ny grej liksom. Har köpt någon örtsak som ska rena kroppen på skit och vi lär ju märka om det funkar, eller hur? Ska också äta annorlunda, endast naturligt och inga fetter, endast lättsmält mat för magens skull.. Så mycket frukt och grönt står på min matsedel den närmsta tiden och konstigt nog ser jag fram emot det, även fast jag vet att det kommer bli jobbigt.

OBS en ny kategori - lite nyttigare!
Här kommer jag skriva om tips och hur jag upplever detox med mera. Ni kommer att få ta del av lite matrecept, tankar och allt som kan kopplas till ordet nyttigt. ENJOY!



VAD ÄR DETOX?
"Detox betyder avgiftning och innebär att man följer ett kost-program under en viss period, vanligtvis så varar dieten i två till fyra veckor. En detox-diet är att ge din kropp "semester" under en period och ger den en chans att återhämta sig. Genom att äta en kost som är utrensande och full av antioxidanter, samt utesluta så många gifter som möjligt, så renar du din kropp från både gifter och slaggprodukter. En detox-diet ger dig även mer energi och bidrar ofta till en mer hälsosam livsstil. Detox är inte i första hand en bantningsmetod men många som testar en detox-diet märker en viktminskning. Detta beror främst på att man äter en välbalanserad och framför allt väldigt hälsosam kost samt utesluter sådan mat som är dålig för kroppen. Ett detox-program kan liknas vid en modern metod av fasta men i en mildare form då du fortfarande får äta fast föda. Det är inte helt ovanligt att vi vid tillfällen äter, dricker och stressar vilket kan leda till att vi får i oss fel föda och sliter på våra kroppar. Kroppens organ påverkas av hur vi lever och din livsstil kan skapa obalanser i kroppen som leder till att du får problem med din hälsa. Problem som sömnsvårigheter, huvudvärk eller annan värk i kroppen kan bli bättre eller till och med försvinna helt med ett detox-program. Även om viktminskning kan vara en positiv effekt av en detox-diet så är det främsta syftet att stärka immunförsvaret, bli piggare och få mer ork. Alla dessa härliga fördelar är ett resultat av detox som renar kroppen så den får nya möjligheter att ta tillvara på alla viktiga ämnen som hjälper kroppen att få mer energi"


Helgen i bilder.

Fredag:






Lördag:



LOVE!


En kväll hos mormor och morfar.

Min supersöta kusin Olle är 4 år gammal och tycker tjejer och pussar är äckligt, så äckligt att man måste tvätta munnen med tvål efter. Men om man endå måste pussas så ska man göra det på rätt sätt, det räcker inte att bara puta på munnen, man måste puta på rätt sätt. Som en anka, man ska liksom suga in kinderna om ni fattar? I alla fall är det något som är omöjligt med min tandställning...

VARNING för en aning mörk kvalité.


Hahahaha en gullig Guillaume!



Hahahha Guillaume, en kille jag träffade under min resa i USA i somras, en av mina och Linns festkompisar haha kom på Facebookchatten och gjorde min dag. Han är en sån där filur som alltid kan få en på ett strålande humör och även denna gång lyckades han. Jag har lagt upp en ny profilbild på Fejjan och ah, den gillas tydligen?

Och att mitt hår blivit längre, ah det växer faktiskt 1 dm på några sekunder.. Men det kan ju ju hålla oss för oss själva hahaha, finns inte löshår i Frankrike kanske? Eller?


Fy bubblan vilken häst!

Åh just nu bubblar jag av glädje. Testade en ny dressyrtränare idag, Linda Melin och kan inte säga annat än hallelujah! Hittade en massa nya knappar och lärde mig hur mycket som helst! Känns verkligen jätte kul och jag är mer än satsnings-sugen på dressyren nu igen. Tävling inbokad om en och en halv vecka, LA:1 och LAG-03 på Mantorp vilket jag ser fram emot, pepp pepp!

Fy bubblan vilken häst jag har asså, jag är så lycklig. Fick idag fram saker jag knappt visste att min lilla Faxen hade kapacitet till... och så snabbt gick det träningsbytet. Hahaha här byts tränare på löpande band men jag är bara possitiv, skönt med Linda eftersom hon kommer till vårat stall och tränar så man slipper åka iväg med transporten.

Nä nu ska jag tagga, hihi tjoho!

I'm in love with the sun!

Det låter bara såå mysigt när man lägger i en sån där pys-tablett i ett glas vatten pppszzzzszzzzzz! Så nu sitter jag här och myser i väntan på en vitaminchock och massor med mera energi. All kraft bara flög ur mig nu på eftermiddagen, hållå hjärnan, vadå tänka? på vad?

But i'm alive!

Jag vet inte varför men hela dagen har jag varit på bra humör, har hela dagen tänkt att jag ska blogga men hejdade mig själv i vetskapen att det bara skulle gå överstyr. Emelie är en skolkare som "försover" sig så Linnea och jag satte oss själva och började planera inför vårat UF-företag, skrev affärsidé, bokade redovisningstid och rentav fantiserade om hur kul och ojobbigt det kommer att bli. HIHI vi är allt busiga!

När började apor lösa problem?


Det bästa från rean!

Forever21 har just nu SPRINGSALE, alltså rea. Det fanns väl en del skit, ganska mycket skit faktiskt. Men här har jag i alla fall plockat ut de bästa godbitarna som inte kostar mer än en hundring. VARSÅGODA




HÄR KOMMER VI SÖDERTÄLJE!



Blev tillfrågad precis när jag skulle gå ut genom dörren för att åka till stallet om jag skulle med till Södertälje för att göra ingenting, som ett litet äventyr. Nu är det spikat; jag, Carro och Malin förjer med Vänskä och Joar i bilen upp till Södertälje för att de ska kolla matchen mellan IFK och den nämnda staden. Vi flickor ska bara glida och leka ävertyrsmän i en okänd stad, awsome!

Vi ses lovers!

Håll tummarna!

Tjosan i trosan igår hände grejer. Skulle åkt till skolan igår men ångrade mig, kändes onädigt att åka in för 1 timmes lektion när jag ändå inte var frisk än, upptäcker trekvart innan att jag har engelska nationella, den muntliga delen klockan 15.15. PANIK! Får skjuts av pappa och är där i god tid innan, härligt! Rösten var okej och jag tyckte det kändes rätt okej faktiskt, men sämst som jag är på att gissa hur det gått så ska jag inte göra det..

Mötte sedan upp Elin på stan och det blev en promenad med henne och Fia som vi mötte upp för att testa deras balklänningar. Åh de var såå fina, jag vill också ha en vacker klänning och gå på bal men jag måste allt vänta ett år.

Vi lämnade Fia, tog oss till Coop och handlade med Elins föräldrar, mat och godis, jag som ska sluta med sånt... Sedan hem och elin och jag lagade mat, hasselbackspotatis, jag skar bara de där snitten och resten av tiden spenderade jag genom att slå rekord på Elins toalettpappersspel på hennes iPhone.

Sen vart det grillade marsmallows och cheeseballs och hästhoppning på TVn, tills Joel (Elins pojkvän) kom, då blev det film uppe på rummet, alla tre somnade.. Och nu sitter jag här, ska strax till stallet och agera hästskötare åk min syrra som ska tävla. Håll tummarna!


Godsaker från BIKBOK.




Det är lätt att få fler besökare.

Klicka här eller på bilden!


Min pappa är bäst!


Vitamin Well, en nära kompis till mig.


Har legat i soffan hela dagen idag, pluggat lite info&lay och kommit på världens bästaste uf-företagsidé. Klockan 3 kom pappa hem och slet upp mig, jag skulle tydligen med honom för att köpa nya jeans och han ville ha smakråd. Han är bra söt mig pappa, den bästa av alla pappor! Vi hittade ett par på JC, gick till mataffären och sedan övningskörde jag hem. Nu är jag slut, helt fucking tired och lite smått hungrig.

Det blir carbonara med färsk pasta till kvällsmat, jam jam.

Solen är min bästa vän.



Jag längtar allt för mycket till sommaren men det är inte mycket att göra åt, även om jag önskar att jag kunde spola fram och tillbaka tiden lite som jag ville. Jag är fortfarande inte frisk men Emelie har nästan övertalat mig till att komma till Ekonomin i eftermiddag, vi får se om jag orkar. Nu ska jag fixa lunch och gå ut och lägga mig på altan.. Jag måste ha lite frisk luft och D-vitamin! Later.

Framtidens sätt att söka jobb?





Jag har gjort några minst sagt annorlunda upptäckter, två kreativa tjejer som söker jobb och lagt ut sina CVn på youtube för ett de är trötta på vad arbetsförmedlingen inte gör för dem. Kan det vara framtidens sätt att söka jobb, genom att filma sitt CV? Det skulle vara spännande att få reda på om dessa tjejer lyckas skaffa sig ett jobb med hjälp av youtube.com.

Vad tror du?

Sommardrömmar från Monki.





Nightmare is a sicknesss.

Jag gillar inte att vara sjuk, det är sjukt trist. Godnatt!

Ps. Hostan är bättre!

Kacklande får.

Mår piss, har lusläst ELLE-tidningen, dreglat efter snygga kläder som kostar lika mycket som flera kilo gult och sett allt för snygga människor. Orättvist! Här ligger jag i sängen, ser ut som skit och känner mig för tillfället inte allt för fräsch. Har utnyttjat Tom en stund nu med eftersom jag har blivit allt för uttråkad under min dag i sängen.. Jag klarar inte av att vara sjuk mer. Jag har pratat om kacklande får som är blå, fast i vissa fall gröna ifall de käkat för mycket tomater.. Ni hör själva, inte bra Rebecca! Jag är helt virrig, ord tagna från Tom, men några skratt har vi fått oss i alla fall.

Nu ska jag sova.. Ska försöka ta mig till skolan imorgon, fy för att vara hemma. Jag ska till skolan och glömma bort att jag är sjuk, visst går det? Klart det går, eller.. GODNATT LOVERS

10 PARODIER PÅ LÅTAR!

Jag kan verkligen inte komma på nåot vettigt att göra just nu. Ligger här i sängen och hostar och hostar. Ingen i familjen är hemma, pappa är på jobbet, systrarna i stallet och mamma i affären. Jag har bett henne att köpa hem glass eller någonting till mig, sånt är ju tillåtet mitt i veckan om man är sjuk. Jag har varken feber eller ont i halsen, jag har aldrig varit förkyld utan att ha haft ont i halsen förut... Känns mysko. Allt sitter långt nere i bröstet istället, både det onda och hostan. Det är jobbigt att vara sjuk, ja usch ja!

Nu har jag fördrivit den vackra och soliga dagen i sängen med igendragna persienner.. UNDERBART! Nu tycker jag verkligen synd om mig själv. Därför har jag tröstat mig med filmer och parodier på låtar som jag hittade på youtube.com, jag tänkte dela med mig av dem här:



1. IF I WERE A GIRL - ORGINAL AV BEYONCE


2. I GOTTA FEELING - ORGINAL AV THE BLACK EYED PEACE


3. JUST A ZOMBIE - ORGINAL AV TAYLOR SWIFT


4. BEAUTIFUL - ORGINAL AV CHRISTINA AGUILERA


5. GLITTER PUKE - ORGINAL AV KE$HA


6. OTHER SPACE - ORGINAL AV LADY GAGA


7- TRANSLATION - ORGINAL AV SHAKIRA


8. CRACK PIPE - ORGINAL AV AMY WINEHOUSE


9. FERGALICIOUS - ORGINAL AV FERGIE


10. BAD GRAMMAR - ORGINAL AV TIMBALAND

Host, harkel, skrovel, host.

Första skoldagen efter lovet och jag är sjuk, satans skit! Dock har det ju inte varit en ovanlighet senaste året, känns som om jag är sjuk hela tiden. Hallå immunförsvar? Jag har fått en fy dundrande förkylning, äckliga bakterier far åt skogen. Har dock inte ont i halsen vilket är tummen upp, har istället ont i bröstet, världens hosta som sitter långt ner i halsen och ingen röst. Försök inte på er ett teleforsamtal för det enda ni hör är INGENTING, skrovel, nada, host host, harkel. Jag mår pyton..

Nog pratat om det, nu ska jag fortsätta att plugga!


Herregud jag smälter!



En sån jäkla söt unge, med en väldigt egen version av I'm yours. Jag är inte annat än imponerad, jag smälter!

Ögongodis!

Tyson Beckford

Brad Pitt

Wentworth Miller

Cam Gidantet

Taylor Lautner

Fotboll och sånt.

Igår när jag var på väg hem från högskoleprovet så smsar Linus och bjuder in oss på grill och fotbollskväll hos Hellman, en favorit i repris alltså. Jag tog med mig Fia och Carro, och resten fixade killarna. Vi blev inlindade i halsdukar, Barcelona-halsdukar så det är tydligen dem vi hejar på nu!


Hetsig dag, eller?

Högskoleprov 8.30 - 16.30 idag, nu blir det grillpartaj!

T.R.E!













Vintern 05/06, vilken tid!




Är de inte grymt snygga?



Löshåret har kommit!!

Ä  N  T  L  I  G  E  N  !  !  !

Idag damp det ner ett paket i min brevlåda och gissa om jag blev glad..? Det var mitt efterlängtade nya och blonda löshår som hittat hem efter en mycket snabb leverans från försäljaren. Kvaliten var grym, precis som när jag köpte mitt förra löshår där; det var fint, mjukt, långt och härligt. Hihi perfecto.

Det första jag gjorde efter kvällsmaten var att färga det, mitt egna hår blev dock en lite guldigare nyans men efter en dusch med silverschampo imorgon så ska det nog vara prima vara. Sen får vi inte glömma slingorna som även ska i, både i mitt hår och i löshåret. Någongång...

Imorgon ska jag städa, ut och springa och sen kommer mina älskade vänner Elin och Tilda. Det finns nog inga personer jag har haft så kul med genom åren som med dem. Jag ska försöka hinna lägga ut lite filmer vi spelade in år 2003 - 2004 imorgon, så ska ni få se och skratta. Med dessa galna tjejer har jag många av mina bästa minnen, vi har gjort många tokigheter tillsammans. Hahaha!

Nu ska jag dejta kudden, godnatt alla där ute.

En dröm jag hade.

Jag berättade ju för någon dag sedan att jag hade drömt så himla jobbigt på natten, och det var verkligen världens mest irriterande dröm! Ni ska få höra:

Jag var kissnödig, verkligen jättekissnödig i drömmen och gick därför på toaletten, skönt tänkte jag. Men så fort jag kissat klart så var jag jätte kissnödig igen, ni vet så det känns som att kissblåsan ska sprängas vilken sekund som hellst men att man är så kissnödig att man ändå kan hålla sig liksom, hahahah! Jag gick självklart på toaletten igen men även denna gång blev jag kissnödig direkt efter, jag kom ihåg att jag var väldigt förvirrad och irriterad. Va fasen var problemet? Jag gick på toaletten igen men blev kissnödig direkt igen, usch! Sen vaknade jag och var kissnödig som satan! Jag hade alltså drömt att jag var kissnödig eftersom jag var det i verkligheten och därför gått på toaletten i drömmen, det var därför det inte hjälpte hur många gånger jag än gick.

Det är konstigt vad man drömmer ibland!


Härliga vårjackor.


ASOS.COM

Dessa jackor skulle jag absolut kunna tänka mig, skitsnygga hela bunten. Gillar de två översta mest men kanske ändå den militärgröna bäst av dem, i alla fall i färgen. Vad sägs som den jackan högst upp i militärgrönt, tror den skulle bli perfekt! Dock var ju den som redan är militärgrön snygg...... Det är en jacka i den färgen jag velat ha ett bra tag men jag har inte hittat någon snygg än, eller jo nu.. Jag är dock för feg för att beställa internationellt, vad händer om den inte skulle passa eller sitta snyggt liksom? Det känns för farligt och krångligt haha, chicken!

.

Verkligen dåligt, DÅLIGT, vad jag är dålig på att uppdatera.. Men hur ska man ha tid att blogga på ett lov egentligen, det händer ju saker hela tiden. Imorgon kära läsare, IMORGON!

Irriterande dröm.

Jag hade världens jobbigaste dröm inatt, nu ska jag jobba 10-15, bye!

Saltkråkan på morgonkvisten.

Det är skönt att inte vara gulhårig längre, fy vad jag hatade att gå runt och visa upp mig offentligt. Jag såg ut som en liten påskkyckling, rätt passande så här års ända, haha. Vilken lättnad att det blev så bra, att håret inte tog någon stryk och att det inte gick av eller svullnade upp på något sätt. Jag är glad, jag är ju en blond person, men det har varit kul att testa på livet som brunett. Det var ju inte fult det heller! Du passar ju jätte bra i båda som Alex sa på jobbet idag.

Idag kom det mer snö, hallå vart tog våren vägen? Jag hade gärna sett mitt ansiktsuttryck när jag gick upp imorse, mamma bara satt och garvade åt mig när jag kollade ut genom vardagsrumsfönstret där mina söta föräldrar satt och kollade på Saltkråkan. Självklart skulle jag ändå ha vårjackan, snön kanske försvinner snabbare då? Vem vet...

Nu ska jag kolla film med mamma. Hade tänkt att träffa Marcus idag men planerna ändrades, så som det brukar bli. Nu är jag as trött, så det är tur att jag är hemma. Det är inte lätt att ha lov! Kan faktiskt tänka mig att dra med kudde och täcke till soffan och mysa ner mig ordentligt. Kanske slumra till lite och sen ångra att man somnat för att man knappt orkar ta sig in till sängen sen.

Jag är verkligen sjukligt trött, tror gymmet imorse tog kol på mig.

Jobb idag.

Nu sticker jag in till stan för att gymma innan jobbet, jag känner mig faktiskt riktigt duktig! Börjar jobba vid 12 och slutar 6, sen får vi se vad jag kan tänkas hitta på. Ha en bra dag!

Jag har börjat gilla håret.

Sa förut att jag inte gillade håret men jag har banne mig börjat gilla det. Jag trivs verkligen!




Det blev ju bra till slut.

Drog som sagt till Joar med Vänskä och det var trevligt, såg bara en film, the eye och jag måste säga att den var riktigt bra! Fick även sms av Carro som skyllde på att inte ha några pengar i mobilen och att kvällen blev konstig och helt oplanerad, med en massa förlåt och att hon önskade att jag träffat henne ikväll och så. Vet inte vad jag ska tro men jag har bestämt mig för att skita i det hela, kanske bara berätta att jag är jäkligt besviken. It's all done and soon gone, I guess.

Nu vet jag inte om Carro L och Dejan strax tittar in hos mig, blir väl mer film då antar jag eller kanske bara en massa prat. Vilken söndagskväll. Helt kaotisk men den blev ju bra till slut. Pussen.


Asså herregud.

Jag är arg, besviken och inte vet jag. Jag har i flera dagar vetat om att ikväll är det tjejkväll, och jag har sett fram emot det.. Jag smsade därför Carro R imorse om när och hur det blir ikväll. Fick då reda på att vi skulle till Vänskä för att käka och se film och så. Kul tänkte jag. Smsar Vänskä och kollar så allt är okej och det är det, så det var bara att tagga, as I did. Försöker få tag i Carro hela kvällen utan svar, Vänskä får heller inget svar. Härligt tjejer. Vi bestämmer oss då för att dra hem till Joar istället och se film. Ja och så får det bli, ska strax ta på mig jackan och gå ut för att Vänskä kommer och hämtar upp mig.

Tänk att det bara ska vara krångel med tjejer.

Middag och liknande hos Vänskä.



Nu är all avblekning av håret klar, vilket har tagit 4 gånger och jag har lagt i en blond färg.. Jag är inte nöjd men tror det blir bra efter att ha lagt i slingorna. Dock gör jag inte det förens jag fått hem löshåret och färgat det så jag sedan kan slinga det samtidigt som mitt hår. Jag hade mer än gärna haft föshåret redan nu, har blivit beroende av det och hatar att gå utan det! Stackars mig.

Nu ska jag ställa mig framför spegeln för att sminka mig lite grann innan jag tar cykeln till Vänskä. Hos honom blir det middag och sedan filmtiddande och liknande, tror det blir himla trevligt. Later alligator!

Det sista av mitt gula hår!






Att-göra-idag-lista.

  • Plocka i ordning i rummet och kasta lakanen från extrasängen som användes i fredags i tvätten.
  • Ta med hunden ut och springa Hymorundan, 6 km.
  • Göra lite sångövningar och sånt!
  • Göra sista avblekningen av håret och sedan färga det blont (vill inte ha det platinablont)
  • Betala det nya löshåret jag köpt, och sedan bara vänta på att det ska komma om någon dag..
  • LADDA KAMERAN
  • Tacokväll hos Vänskä med en massa folk, TREVLIGT !

Shopping med lillsyrran.

Igår eftermiddag fick jag för mig att jag skulle in till stan. Frågade först mellansyrran om hon skulle med och det skulle hon ju, först. Sedan blev hon som en sur godis och skulle absolut inte med. Frågade då lillsyrran som blev överlycklig! Jag fick övningsköra in till stan och så gick vi mot butikerna för att kolla och kanske handla. Vi hann bara till Ur och Penn och Monki innan de stängde... Ingen av oss köpte någonting men jag lade undan en beige kofta på Monki.

Vi tog sedan bussen till Ingelsta där vi kollade runt på Glitter, Gina Tricot och H&M. Här blev det dock lite shoppande.. Jag köpte ett linne som var jätte utskärt i armhålorna och en oversize rosa t-tröja på Gina och på H&M köpte jag en kort, svart t-tröja och två spetstrosor. Victoria köpte ett par hängselbyxor, kortbyxor, i jeans.

Jag kände mig riktigt modig som visade mig offentligt i mitt kycklinggula hår. Jag fick lite blickar men det måste ju varit för att jag var så snygg? Hahaha.


Påskhelgen.

Zelma ligger alldeles död ute på gräsmattans enda snöfläck, det förska jag gjorde var att fika innan jag satte fart mot duschen. Jag fick allt vara lite social mot min kusin och faster som är här och hälsar på från Kalmar innan de skulle åka igen. Påsken är verkligen en riktig släkthelg. Morbror Rikard, Marius och lilla kusinen Hanna från Oslo var ju här igår, likaså mormor och morfar och min andra morbror med fru och två kusiner till. Haha, oj oj oj!

Men det är ju trevligt, jag gillar godis, fika och andra sötheter som påsken och släkten medför.

Trevlig kväll/natt.

Vad var det jag sa? Inget blir någonsin som man tänkt sig, haha. Skulle bara tagit det lugnt igår ju men så kommer Kristoffer och tycker att jag ska ta med mig någon för att åka till Finspång och träffa han och Tom. Efter väldigt väldigt mycket hit och dit så slutade det med att de där mupppojkarna och även Jessica som jag lyckades locka på kom till mig.

Jessiga kom till mig vid 8 eller någonstans runt där och vid halv 10 åkte vi två in till stan för att möta upp äggskalleborna. Allt för att de skulle slippa att vänta själva i stan i 40 minuter. Vi satt inne på tågstationen och fick sällskap av Sky och Robbin tills det var dags att ta bussen tillbaka hem.

Väl hemma blev det att trängas i min säng och se på film, eller många filmer. Klockan halv 5 stängde vi av sista filmen och jag tror vi alla var ganska övertrötta med tanke på allt garv under kvällen. Vaknade sedan halv 10 och gick upp och åt frukost innan killarna drog, Jessica stannade kvar ett tag men är nu hemma och själv sitter jag här.

Ne nu är det dags att dra ut med hunden och springa! Kanske träffar jag på Påskharen i spåret?


Påskmiddag och en okunnig syster.

Hahahahahha min syster vet inte hur det sert ut när det kokar... Vad ska man säga? Ja vad ska man säga? Sitter här på sängen i mitt rum, mitt förbättrade rum. Lite grann i alla fall. Har städat och hållt på i 3 ½ timme, jag är helt slut i huvudet och alldeles lam i kroppen, usch. Rummet är långt ifrån färdigt men det är typ en 3e del av sakerna som var på golvet från början. En förbättring som sagt.

Om en timme kommer släkten för påskmiddag. Jag ska äntligen få träffa min lilla kusin Hanna för första gången, spännande! Har bara sett kort på henne men hon är så gullig. En liten plutta, haha!

Nej nu ska jag byta om och fixa till mig lite. Kvällen blir lugn, och jag ska inte göra någonting vad jag vet. Det brukar ju dock kunna ändras rätt snabbt. Vi får se!

Kramar och sånt.

Underbar frulle på ingång.

Detta väntar på mig inne i ugnen just nu. Jag var inte alls hungrig när jag vaknade men nu kurrar det faktiskt lite grann nere i kistan. Mitt huvud väger bly, och det känns som om hjärnan förvandlats till sten.. Nu ska jag vänta i cirka 12 min på mina Scones och sen ska jag lägga mig ner i sängen och ta det lugnt.