Stockholm med brudarna imorgon!

Åh vad jag ser fram emot det, Stockholm imorgon tills på söndag kväll. Det blir alltså huvudstaden två helger i rad vilket inte är mig emot, gud vad jag älskar Stockholm! All packning är framplockad, den ska bara ner i väskorna nu.. Överdrivet taggad tjej, ska bli så underbart med mina underbara flickor.



Grillkväll hos mig, tisdag.






Yra fårskallar på tåget.

-

Malin.

Sitter hemma hos Malin och har det mysigt med henne, Eve och Jennie.

G, som i grönt som är skönt.






Det blev Gröna Lund idag, solen lyste och himlen var blå när vi vaknade. Åt frukost, fixade oss och tog bussen till City, där ifrån tog vi oss till fots plus med buss till Grönan.. Åkte massvis med karuseller, alla roliga, fartiga, slängiga, flängiga och vilda ting. Vädret höll sig till middagstid, klockan två, då kom småregnet och efter någon timme var vi tvugna att köpa regnponchos. Eve och jag tog se synligaste möjliga, ett par skrikande aprikosfärgade, grymma! Mathilda och Fia tog gröna för dom tyckte de var så sköna..

Klockan åtta. Eve och jag bänkade oss på en bänk? för att se Sommar Krysset live, då öste regnet ner och vi var mer än blöta. Mathilda och Fia hade då gått för att ta tåget hem till "storstaden". Kameramännen sprang förbi oss hela tiden så vi var på TV ett ex antal gånger, till och med i närbild haha. Vi satt längst ut på kanten i en gång på femte raden, även fast vi kom precis när det började. Reserverade platser med de som satt där flyttade ihop sig när vi kom haha, de kanske trodde vi var de som platserna var reserverade till eller så var de bara bussiga.. Min familj hemma i Norrköping satt i TV soffan och kollade och meddelade allt ur den synvinkeln, spela in gjorde de också så vi kan se oss själva när vi kommer hem, så hemskt! Vi var ju inte precis snygga i våra ponchos som läckte in, i blött hår och med smink som var lite utsmetat..

Jag lyckades även få en blomma av Anna Bergendahl, lite coolt faktiskt. Nu är Eve och jag alltså TV-kändisar, det känns bra, undrar om det är nu folk kommer komma och fråga om autograf på stan? Eller?

Puss!

Fredag.

Kom fram till Stockholm ungefär vid halv 10 i morse, Eve och jag sov hela vägen så resan gick på ett ögonblick. Stannade i bilen medan kontraktet på deras nya hus skrevs på.. Åkte till huset som var hur mysigt som helst, tror det kommer bli kanon när allt är klart!

Åkte sedan in till city för lite shopping och tre påsar följde med mig hem, ett par nya Converse som jag blev helt förälskad i, en t-shirt och ett par örhängen, stora som kan vara snygga vid speciella tillfällen. Vet inte riktigt hur länge jag blir kvar här, vi har inte riktigt kommit fram till det än, Pridefestivalen är ju nästa vecka och det vore så grymt att stanna på den. Hur ofta gör man det liksom?

Gröna Lund imorgon i alla fall, om det inte regnar vill säga. Hoppas inte det regnar, Eve och jag ska ju åka allt, inklusive kärlekstunneln tillsammans.. Världens bästa Evelina, nu ska vi se film, kärlek.

Stockholm here I come!

Den här veckan har gått så fort, Kelly, min syssling från USA kom i måndags och sen dess har vi gjort allt annat än att vila.. Hon fick rida för första gången i måndags, i tisdags var jag barnvakt och i onsdags hände desto mer. Kelly red igen och efter det drog vi till smultronstället i Söderköping, blev glass och slusskikande. På vägen hem blev jag avsläppt i Eneby hos Johline men vi drog direkt till S.Tolveth där, vi också träffade Staffan, H.Venske och Jonny. Hade en toppenkväll med mycket skratt och galna upptåg, alla ska vara glada som får hämga med "Team Tolv Tjädrar" = Tolveth + Tjäder. Haha humor. Blev sedan ett nattdopp i Lillsjön innan det var dags att dejta kudden.

Nu åkte precis världens bästa Tilda hem, vi har tjattrat, tjattrat, tjattrat och kollat på film. Skön kväll. Nu ska jag sova, klockan ringer 05.00 imorgon bitti eftersom jag måste hinna packa och så innan jag blir upphämtad kl.07.00 av Eve och hennes familj. Det blir en resa utt till huvudstaden, vi ska nämligen hämta nyckeln till deras nyköpta hus på Värmdö, så spännande! Sen får vi se vad som händer, kommer nog hem på söndag så vi hinner nog med en del mys. Jag är så glad som får följa med!

Ha det bäst!

Kvällsdopp i Gransjönäs.

Städade hela dagen idag, helt sjukt! Var en sväng i stallet och pussade på hästarna och tog in dem från hagen. Nu kom jag precis hem från Gransjönäs där det blev ett kvällsdopp tillsammans med mina pojkvänner Olle, Emil och Jocke. Fia och Emma följde med som åskådare men jag tror de ångrade sig lite när de kände på vattnet. Det var nämligen varmare i vattnet än på land! Helt sickt men oj va skönt det var.

Nu ska jag lägga mig i soffan och sätta på en film, gärna somna ockaå, jag ääälskar att somna i soffan och sen mitt i natten vakna och gå in och lägga mig i min säng. Jag är konstig men jag älskar det!

Puss på mina flickor.

Klockan 5 igår kom jag hem från Skåne och det kändes bra trots en fantastisk vecka. Bytte om och fixade mig direkt för att sedan åka hem till Eve dit M Strannelid, M Granlund och Fiia också kom lite senare. Hade det hur mysigt som hellst med världens bästa tjejer! Jag, Fiia och Eve blev sugna på utgång men det blev inte så, nästa helg är dock bokad för det.

På tal om bokat, imorgon kommer min syssling från USA och bor här i en vecka. Igår bestämde vi att vi ska ta med henne och min lillsyrra till Busfabriken i veckan, undrar vem som kommer leka mest egentligen? Haha

Nu måste jag städa rummet, packningen ligger över heeela rummet, aj då.. Snart tillfixat!

Älskade syster!





En heldag på stranden.




ÖSTERLEN!!

Jag är i skåne vilket medför dålig uppdatering, ska ta lite kort och lägga in som gör er avundsjuka.. Jag lever i lyx!

Bilder från peace&love.