.

Trött på bloggen. Vill skapa en ny. Kan inte komma på ett bra namn.

Hjälp mig.

Kusinvitamin.


Den där tjejen.


Migrän.

Gårdagen var perfekt! Tack alla mina älsklingar, för allt, presenterna, sällskapet och skratten. Tack tack tack. Har städat idag men på eftermiddagen knackade migränen på som inte alls var välkommen till mitt huvud. Men visst, han klev in i alla fall.. Somnade i soffan och det blev faktiskt bättre ett tag men det kom tillbaka, dock kunde jag se ordentligt igen men huvudvärken, aj. Är fortfarande inte bra men ska banne mig ut idag med, ska till Mårten först och sen ut med dem till Otten. Har aldrig varit där! Sover hos Fia sen.

Nu ska jag gå och ta mig en kopp rent kaffe, usch!!! Men nu ska jag kasta ut migränen. Hej.

Är det en vanlig dag?NNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag fyller jag 18 år, wihu! Äntligen. Ni anar inte som jag väntat. Känns helt sjukt.

Firar dagen tillsammans med alla mina älskade tjejor, börjar med party hos mig innan vi drar in till stan för att röja skiten ur stadens alla klubbar! Haha.. Evelina är här med mig nu, vi har fixat och donat hela dagen men nu är allt klart, vi ska bara duscha och fixa oss lite innan resten kommer. Jag längtar, PUSS.

Fyra mil bort.Dagen började med blodtrycksfall, fortsatte med världens dåligaste humör, för att sedan bli lite bättre för att till slut sluta som bäst.

Åkte till grannstaden Linköping med alla som ska driva UF-företag under detta år för att ha en liten Kickoff. Den var väl både skit dålig och jätte bra, men det bra lyfte upp den och nu är jag taggat till tusen miljonen. Efter mötte jag upp Amanda som bor i Linköping och som jag gick i samma klass som i högstadiet för att ta en fika och prata. Vi satte oss på George med en varsin Chai Latte och pratade konstant i nästan två timmar och det hade kunnat bli två till om inte hennes mamma velat ha skjuts.

Det var mitt gladaste ögonblick på länge, riktig vänskap försvinner aldrig..

Så fin!


7 dagar, 3 timmar och 20 minuter.

Jag räknar ner, eller min mobil räknar ner åt mig. Bästa appen, tack för attg du finns.

FF = filosofiprov en fredag.Sitter och pluggar in begrepp. De är konstiga, tråkiga och fullkomligt onödiga, eller? Sitter och gungar på stolen, läser, läser, läser och dricker en klunk vatten. Fortsätter läsa, läsa och läsa.. Varför har man ett icke betygsatt prov? Känns onödigt men det är bäst att klara det. Det gör jag. Nu ska jag fortsätta att läsa, läsa och läsa. Puss