G, som i grönt som är skönt.


Det blev Gröna Lund idag, solen lyste och himlen var blå när vi vaknade. Åt frukost, fixade oss och tog bussen till City, där ifrån tog vi oss till fots plus med buss till Grönan.. Åkte massvis med karuseller, alla roliga, fartiga, slängiga, flängiga och vilda ting. Vädret höll sig till middagstid, klockan två, då kom småregnet och efter någon timme var vi tvugna att köpa regnponchos. Eve och jag tog se synligaste möjliga, ett par skrikande aprikosfärgade, grymma! Mathilda och Fia tog gröna för dom tyckte de var så sköna..

Klockan åtta. Eve och jag bänkade oss på en bänk? för att se Sommar Krysset live, då öste regnet ner och vi var mer än blöta. Mathilda och Fia hade då gått för att ta tåget hem till "storstaden". Kameramännen sprang förbi oss hela tiden så vi var på TV ett ex antal gånger, till och med i närbild haha. Vi satt längst ut på kanten i en gång på femte raden, även fast vi kom precis när det började. Reserverade platser med de som satt där flyttade ihop sig när vi kom haha, de kanske trodde vi var de som platserna var reserverade till eller så var de bara bussiga.. Min familj hemma i Norrköping satt i TV soffan och kollade och meddelade allt ur den synvinkeln, spela in gjorde de också så vi kan se oss själva när vi kommer hem, så hemskt! Vi var ju inte precis snygga i våra ponchos som läckte in, i blött hår och med smink som var lite utsmetat..

Jag lyckades även få en blomma av Anna Bergendahl, lite coolt faktiskt. Nu är Eve och jag alltså TV-kändisar, det känns bra, undrar om det är nu folk kommer komma och fråga om autograf på stan? Eller?

Puss!

Kommentarer - skriv gärna en du med!

 • Follow becciisz
 • Här kan du kommentera inlägget:


  Ditt namn:
  Spara dina uppgifter

  E-postadress:

  Din blogg:

  Det du vill säga:

 • Follow becciisz
 • Trackback
  RSS 2.0