I'm singing in the rain!

Kurt Nielsens röst är näästan bättre än min så jag drömmer mig bort en aning, våra duetter är otroliga! Det är mysigt att bara ligga i sängen och sjunga sig bort i all oändlighet... Imorgon ska jag visa min kära sångpedagog Eva att mina stämband faktiskt är friska efter ett par veckors rehabövningar med en massa tråkiga ååååååhhnn. Hihihi tjohoo, vi ger det en FET puss! Right?

Nu jävlar ska rösten fetingtränas, kanske jag någon gång ska samla mod och låta någon höra också? Mer än Eva alltså, ja jag undrar när det ska ske.. Rebecca din fegis! Jag vet att jag kan, jag vet att jag inte skulle behöva skämmas, jag vet att det skulle uppskattas, allra minst av mamma. Stackarn får betala lektioner men aldrig höra resultatet höhö. Busigt.

Haha det är sjukt vad jag är "sjungsugen", har lust att bara stå och vråla ut allt jag pallar men resten av familjen ska sova, likaså jag inom en snar framtid. Bäst att vara tyst och ha låg volym, tschhyyysch!



Kanske inte utsidan är en skönhet men en enorm insida har grabben!

Byta hårfärg?

Denna hårfärg kan jag tänka mig, så som den ser ut på bilden.. Velade hela gårdagen när jag kollade igenom bilder på både mig och andra, beslutsångest ska ni veta! Men nu är jag övertygad, håret ska färgas!


pic:alicianilsson.blogg.se


Gårdagens misslyckade utgång.

Åh vad jag var på bra humör igår kväll, jobbade 15-20 och åkte direkt hem till Johline där folket samlat sig. Jag, Fia, Carro, Emelie och Andrea åkte före de andra och bestämde oss för att ta stämpel på Hugo innan vi drog till Palace där det var hyllningskväll av Michael Jackson.

Jag fick gå först in på Hugo och fick stämpel MEN de andra blev stoppade.. Jag lämnade jackan och drog till de andra och det var dags att försöka på Palace. MEN där blev vi också stannade, där de aldrig kollat legg förut! Vi gick tillbaka mot Hugo och testade bowlingvägen men den var låst, piss! Vi väntade då på att Johline, M.G och Malin skulle komma med spånkan, jag stod och frös och vi var allmänt bittra. Emelie och Andrea försvann spårlöst utan att säga nada, tror de teleporterade sig eller nått..

När de andra kom gick jag direkt in på Hugo eftersom jag hade stämpel och väntade på att de skulle komma in med kön. Jag skulle bara gå på toan så kommer det fram en kille till mig och frågar om legg, jag säger att jag har det på Palace men blir tvungen att tvätta av stämpeln och blir tillsagd att hämta mitt legg.... Gaaah! Min jacka som var kvar på Hugo och jag som inte kom in igen, inte heller de andra tjejerna. Tur som var kunde Malins killkompis gå in och hämta den. Vi drog då till Malins trappuppgång och satt där och pratade tills min mamma kom. Sur kväll, men det är väl sånt man får räkna med innan man fått åldern inne!

Better luck next time!





"Inte för att nämna några namn"


Blir lite smått sugen...

...på att färga håret rött igen när jag kollar på dessa bilder jag hittade i kameran. Det är fint, men jag vet inte.. Jag vill ju bli lite ljusare till sommaren och då är rött nog inte det bästa alternativet, hehe. Om jag inte siktar in mig på pissgult vill säga? Jag blir nog brunett någon månad till, sen får vi se vart det bär av, blått kanske? Hahahahaha!!


KOM!

KOM som DU e kom VACKRA kom KOM som DU e, 
kom VACKRA kom KOM som DU e kom VACKRA,

KOM!

Snön ger även goda ting.

Sitter här med en skål varm soppa i handen, mums. Musiken dundrar på i högtalarna och jag är lycklig, lycklig över att ha världens bästa häst!

Tränade för Karina imorse och jag fick så mycket beröm. Jag som bara ridit ute på åkern sen i december!! Snön bär trots allt med sig lite gott. Jag fick beröm för att han musklat på sig massor, en modell större sa hon och vilken rumpa, haha. Det gjorde min dag! När vi väl började arbeta ordentligt så fortsatte berömet på hans form och steg, jag har tydligen jobbat på bra i kylan.. Men själv kände jag mig smått hackig i min egen form, men nu jävlar är vi igång. Faxen är en helt annan häst och jag är redo för klubbyte och att spika min första dressyrtävling.

Here we come!




Hihi.



Can't stop smile, really I don't!
:D

Hahahaha, asså ah..


Norrköping vs Linköping!

Jag lovade att visa vad jag köpte igår när jag slutat jobbet och sprang runt i butikerna en snabbis och även vad jag skulle komma hemsläpandes på idag. Det blev en del faktiskt så vi sätter väl igång!

IGÅR måndag 22/2:





IDAG tisdag 23/2:



Östergötland runt!

Igår for jag till Finspång och det var nog första gången jag var där "på riktigt". Har varit där på badhuset en gång och sedan när jag haft match och cup, men det gills ju typ inte.. Fick vänta på bussen i 1 timme!!!! Helt sickt asså, men jag kom iväg trots allt. Väl där blev det filmtittande på nån sjuk film som var äcklig som satan, jag blundade fler än en gång om man säger så, haha! Åkte hem med sista bussen som faktiskt var i tid.. Thanks!

Nu ska jag dra till Linköping men mamsen och syrran, det blir kul. Ikea bland annat och även butiksspringande med köp av hårfärg eftersom det är mycket behövligt just nu! När jag kommer hem ska jag visa vad jag köpte efter jobbet igår! Och även om det blir något idag.

Seeyah.

Andreas Wijk - killen är grym






Snygg OCH fin röst, mums på denna kille!
Andreasstil.blogg.se

Emil i Lönneberga-spelet.


Musiken och jag.

Jag sitter och väntar, tick tack tick tack, det är Malin som ska ringa så fort hon är hemma.. Hmm jag undrar vad de valt för bio, haha spännande. Dagen kommer att rundas av tillsammans med M.G, Carro, Emma och mig själv, låter det inte toppen?

Lite godissvullande, lite skratt, lite bio, lite av oss, lite av allt möjligt. Jag längtar, men jag har tur som får sällskap av musiken undertiden, sjunger med lite grann, kör lite solo och bara älskar!

Men mest av allt längtar jag till i sommar, nu är jag trött på denna snö och jag gillar mina framtidsplaner. Underbara sommar kom nu är du snäll. Det här kommer bli den bästa sommaren evaah!

PUSS!

Tack för en toppenkväll igår!

Toppenkväll igår, det går inte säga annat! Drog först hem till M.G där vi samlades hela tjejaskaran, där hade vi det mega trevligt innan det blev dags att dra till Palace, men dit drog bara jag, Carro och Fiia för de andra var inte klara. Där bjöds vi på goodie bags, snoppsugrör, ett presentkort på en kryssning med Cinderella Stockholn/Mariehamn, cocktail med mera. Jag sprang upp så scenen, svarade på en fråga och vann en gratis sminkrådgivning på Mist Stockholm och efter det blev det dags för en manlig show, wow haha!

Klockan 1 drog vi vidare, utan jackor sprang vi i kylan de 2-3 hundra metrarna till nästa klubb: Hugo. Oscar kom ut och mötte oss så vi kunde kopiera av stämpeln men då bestämde sig Carro och Fiia för att dra tillbaka till Palace och jag sprang in på Hugo med Oscar. Där inne mötte jag upp M.G och Jennie + alla andra människor man känner men som vi inte räknar upp nu.. Haha.

Det var skitkul, en av de roligaste kvällarna i mitt liv. Eller jag tror det, typ i alla fall, ja som ni märker är kvällen minnesvärd. NI ÄR BÄST TJEJER!




Love.

Tonight's gonna be a good night!

Sitter hemma hos Malis G och taggar för utgång x2 med Malin, Carro, Fiia, Jennie och hennes kille! Först drar vi till Palace där det luktar "Ladies night" fram fill klockan 12, med mingelbuffé, cocktail, manlig show med mera, sedan drar vi vidare till Hugo. Det kommer bli en fet kväll, tro mig!

Nanananana vi är på gång.


Hur man pissar med morgonstånd.

Jag har svaren och sammanställer här en guide på olika sätt du kan gå tillväga:

1. Fladdermusen

Allt du behöver göra är att enkelt montera en krok och ett rep i taket ovanför toastolen. Du gör sedan en bakåtvolt från handfatet och landar med knävecken i repets öggla. Var god och pissa.



2.  Doppet

Du placerar ett ben på vardera sida om stolen, putar med röven, och doppar veken i stolen. Simple as that.



3. Polisrazzian

Här måste du ha lite inlevelse och kreativitet. Du låtsas helt enkelt att du utsätts för en polisvisitation, och ställer dig bredbent med händerna mot väggen. Busig som du är passar du också på att rasta kobran i samma veva.



4. Tjejen

Du sitter ner och kissar... som en tjej



5.  Stretchen

Passar dig som gymmar ofta (MackeJuve), och som vill passa på att tänja lite lår på morgonkvisten. Upp med benet mot närmsta vägg och kläm i. Överkurs: Rita ett cirkeldiagram med strålen



6. Superman

Den svåraste i konsten att kissa med morgonbånge. Du tar sats, gärna från vardagsrummet, och kastar dig likt stålmannen, fast utan fillingar, genom badrummet, och landar smidigt och säkert med Tarzan i vita stolen.

Varning: Denna är enbart för erfarna morningpinkers!




Det var allt, hoppas den är till nytta för er killar!
Inlägg lånat av eddiesofta.blogg.se

Photooooshoooot.



Skor från Jeffrey Campbell.


I like very much........

Love of my life!


Snyggt från Gina Tricot.


Sjukt underbart, not..

Känns otroligt kul att jag tränat sönder min röst.. För två veckor sedan och att det håller i sig.. Jag är väldigt glad, eller typ tvärt om, tjoho! Har fått rehabövningar nu av min sångcoach som jag ska göra 3, TRE, gånger om dagen. Det är ju helt sjukt vilken otur jag har, men det här är bara ett steg in i en bättre sångröst, right?

Hahahaha, nej nu är det plugg som gäller och jag ska vara tyst, vila rösten och sen köra övningarna när jag kommer hem. Mums på min apelsin, vi hörs!

åååååhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

JAG VILL VARA 18 NUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNU....
VARA FRI OCH GÖRA VAD JAG VILL

Snälla vrid fram klockan! Bara för en stund, bara tills
den 8 october.

Godnatt folks, jag har inget annat för mig.