Crazy Pictures.








Hannah & Zelma.


Mitt ute i ingenstans.

Igår kväll for jag iväg till Carolinas land där det var firande eftersom hon fyllt 18 år i veckan. Vi grillade, åt glass och hade det hur kul som hellst. Det var en riktigt lyckad kväll. Freddy sprang och jagade älg, Frida lärde oss "we no speak amerikano-dansen", Tom pratade om sitt liv, Emelie och jag passade på att busa lite och de andra hjälpte till att liva upp stämningen och rensa tomten på alla dess frukter. Ja ni hör själva.

Tack Carro för en riktigt lyckad och rolig kväll. Pussar och kramar till dig!

Kolla ner på mig då och då.



Det är helt sjukt hur någon kan försvinna så fort.. Din första resa till Malta själv med din bästa kompis, du är helt ovetande om vad som hänt men jag är glad att du hade det bra innan det hände. Du fick vara lycklig. Jag tänker på dig, din familj och dina kompisar, på när vi var små och lekte, hur vi åkte på shettistävlingar tillsammans, och alla träningar med avramlingar lite här och var. Vi kommer sakna dig på Skogslotten, våran ridklubb där du alltid var med och hjälpte till. Du var blyg men en glad tjej. Rest in peace, hoppas du får det bra i himlen <3

Maria Hellgren <3

Inte stilla en sekund.

Brännboll med skolan igår, kul tills polisen kom, kul tills polisen tog MIG för innehav av alkohol. Drog iväg på efterfest hos Martin, gick förbi min älskade Fia och grattade henne, åt tacos och kramades lite innan de skulle ut och jag drog tillbaka till Martin. Åkte hem tidigt för jag var trött, somnade nästan i soffan innan jag gick och la mig i världens skönaste säng, min!

Nu ska jag snabbt göra mig iordning och åka till Carro som har 18 års fest på sitt land, det blir mysigt. Sover kvar där så jag kommer hem imorgon. Puss


Dagens utstyrsel.

Är det inte tråkigt med namnet/rubriken "dagens outfit", är det inte lite uttjatat och vanligt? Idag tänkte jag vara lite udda, speciell och rolig, så här har ni "dagens utstyrsel". Det betyder exakt samma sak bara det att det låter lite roligare. Varsågoda!



Poncho - H&M, Tröja - Cubus, Jeansleggings - Vero Moda, Skor - Scorett

Dålig dag.

Det här har inte varit min dag, inte i huvudet i alla fall. Känner mig helt borta och väck faktiskt. Trött men ändå pigg. Fråga mig inte hur det går till, det är i alla fall inte som det ska.. Skolan, sånglektion, fikat på stan med Emma, Emelie och Carro, övningskört med pappa, vart hos veterinären med Zelma. Så mycket har jag ändå hunnit med, även fast jag hade behövt plugga mer än vad jag gjort.

Fick även reda på att jag ska sjunga på Luciakröningen här i Norrköping i vinter. Den hålls tillsammans med Danmark och i år år det 50 års jubileum så det ska tydligen bli något stort. Tror det blir både fint och vackert, jag tycker i alla fall att det ska bli riktigt kul.

Nu sängen!!!

Jag älskar er!

Sitter och tänker på hur bra mina föräldrar är och de är bäst. Då menar jag verkligen super duper bäst som ingen annan kan vara! Jag är så glad som har just er.


SD.



Fastnade verkligen för bilden så fort jag såg den, både allvar och humor i ett. Kan inte låta bli att tycka om den, vissa tycker kanske inte att det är ett ämne att skoja om men lite skoj kan väl inte göra situationen förvärrad. Vad tycker ni?

Spritt språngande galen.

Började tidigt idag, vilket jag i och för sig gör 4 av 5 dagar i veckan.. Pluggade och fick mycket gjort, i alla fall med företaget. Gick sedan till Friskis och sprang på löpbandet i 30 minuter precis som igår, hurtigt. Benen känna lagom sköna såhär efteråt och nu ska ta mig till stallet. Pappa skjutsar.

Ikväll ska jag fortsätta mitt dagliga städ av rummet, det ska bli klart i veckan, jag lovar mamma! Haha. Ska även ta en promenad med hunden har jag tänkt, typ en timme.



Vi får inte heller glömma att mina söta vänner Carolina och Emma fyller 18 år idag! GRATTIS TJEJOR.

Nu har jag bråttom! Later.

Vänskap.





M, du är fantastisk.



Bloggtorka. Egentligen har jag massor att berätta om från helgen och så men icke, orkar inte haha. Idag har jag tränat och varit i skolan, såklart.. Det är ju måndag. När jag slutat åkte jag i alla fall hem till världens bästa Malin och pluggade körkortsteori, det blev mest prat men något lärde vi oss allt. Gjorde varma mackor, drack juice och smaskade på kakor. Nyttigt. Jag som inte skulle hålla på sådär, ajabaja!! Ska i alla fall träna varje dag nu. Imorgon blir det friskis med tjejerna, det blir kul.

Och vi får inte glömma att min älskade Sofia fyller 18 år idag. Det är en stor dag. Snart jävlar blir det att bo på krogen tillsammans, då lever staden farligt. Skönt att kunna gå ut utan att ha full koll på vart vakterna är i alla fall heh! Miljoner av grattiskramar honey.

Nu ska jag städa rummet, vilket jag faktiskt gör varje dag. Ett dammkorn i taget ungefär.

En fredag.



Suttit och pluggat hela morgonen, faktiskt! Jag är så otroligt nöjd. Jag är alltså hemma från skolan idag, mår inte bra även om det känns bättre nu. Just nu känns det inte som att jag har några muskler, kan knappt resa mig upp från stolen, sjukt. Halsen säger aj aj och blodtrycksfallen har varit generösa, himlans trevligt.

Nu ska jag på med jeans, en skön tröja, sätta upp håret i en boll och sen drar jag till tandläkaren. Något med tandställningen ska tydligen fixas. Tar sedan bussen hem direkt och om jag orkar då så ska jag ta en promenad med hunden, annars går jag ut och kastan pinnar med henne, någon syssla blir det. Solong!

Nya skönheter från Scorett.





Vem är Rebecca Tjäder?

- Rebecca är vad man här på 118800 brukar kalla för en PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt! Hon är inte bara snygg, söt o sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen.Den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand ska skratta sig lycklig!vi tror.. att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet o tjäna massor med stålars!

Kommer inte in..

UTELÅST, tur att va har miljoner plommon på grannens träd, triljoner päron på vårt träd, att solen skiner och att jag kommer ut på vårt internet utifrån. Har det faktiskt inte så illa på altanen trots allt.

Så jävla kul!

Är tillbaka på skolan från halkan. Vi var där i 3 timmar men jag hade gärna stannat kvar lite till, helvete vad kul det var. Specielt när jag fick beröm för hur jag körde och redde ut saker. Bästa mig. Nu är jag ett steg närmare körkortet och nu är det inte långt kvar till uppkörningen wiiiihiii!

Lök får tårarna att spruta.


Halkan imorgon.

Förkyld som in i helvete. Åkte till skolan imorse, hade mössprovning, pluggade lite men åkte hem vid 11 för att jag mådde piss. Inte kul alls. Gick och la mig i soffan så fort jag kom hem och har sedan dess kört filmmaraton, dock somnade jag och sov gott ett bra tag.



Har faktiskt lekt kock ikväll, stor i 1½ timme och gjorde grönsakssoppa som jag ska dieta på i veckan. Men som det ser ut nu så är jag endå inte matsugen på grund av förkylningen. Bihålorna är helt igengeggade och huvudet känns en aning förlitet. Känns som jag ska gråta snor snart. Mat finns i alla fall inte i tankarna. Bra.

Har halkan imorgon, hoppas jag mår lite bättre så jag slipper sitta där i bilen och må dåligt, det vore inte kul. Det blir i alla fall en tidig morgon så det är kanske dags att sova snart. Med tanke på hur jag mår menar jag.

Aja, önska mig lycka till.

.


pic.unknown

Tjejkväll & firande för Evelina

Det var en vecka sedan min vackra flicka fyllde men igår blev det lite firande hemma i hennes lägenhet. Ett helt gäng tjejer blev till en underbar kväll. Vi fick även besök av lite killar innan de skulle vidare till krogen med tjejerna som fyllt 18 år. Tack Eve!




Vilka två är snyggast?

Tänkte köpa mig två nya klänningar inför helgen jag fyller 18 år, kikar runt och hittade ett gäng snyggingar på Nelly.com. Frågan är bara vilka som är snyggast, kan tänka mig allihop. Hmm, hjälp mig. Vilka två är snyggast?






Tar till hårdhandskarna.

Mamma har rätt i jag har gått upp i vikt över sommaren, jag ser det själv. Varje gång jag kollar mig i spegeln. Varje gång jag kollar ner på min kropp. Varje gång jag tar på mig kläder som förut varit förstora. Det är dags att ta till hårdhandskarna, jag ska inte längre må dåligt över hur jag ser ut på grund av att jag väger mer än förut.

Jag ska klara det här, soppa i två veckor, sallad i två veckor efter det, och så vidare. Jag ska gå ner i vikt, stanna där, träna och bli fit. Bli snygg.

Tar upp det på bloggen för att peppa mig själv, jag får inte misslyckas. Jag vill absolut inte höra någon säga att jag är smal för det är jag inte, det är ingen som kan övertyga mig. Ett ord kan inte ändra på hur jag ser ut, tyvärr. Men snart, snart är jag mig själv igen. Inte smalare än jag någonsin varit, bara som jag var förut.

De' klart ni ska rösta!

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT RÖSTA PÅ MIG!

DET SKULLE BETYDA ALLT, JAG HOPPAS PÅ DIN RÖST


Kurr i magen.

Sitter vid köksbordet och har ont i magen, eller det är mer än sugande känsla och om ni undrar vad det beror på så är det hunger. Jag svälter. Urk. Vill ha mat nu nu nu, men jag får vänta ett tag till, pappa är iväg och köper mat. Onyttigt men gott, vet inte ens vad det blir. Jag får sitta här i ovissheten ett tag till. Later.





Tågluffa?



Sitter och drömmer i skolan, vill verkligen resa efter gymnasiet, uppleva världen. Funderar på om en tågluffning genom Europa vore något, det vore det, eller? Nederländerna, Frankrike, Italien, Österrike, Kroatien, Grekland, Bulgarien och Danmark. Varför inte?

Att resa i 22 dagar kostar 3 325 kronor, inte dåligt. Det är ju som en flygbiljett till ett land. Att sedan leva på billiga vandrarhem, sova på tågstationen, inte äta på flotta ställen, festa, sola, bada och att shoppa minimalt för att orka bära.. Det vore något. Udda, men verkligen en upplevelse!

Planer. Drömmar. Vilja.

Jag ska försöka samla ihop världens tjejgäng, får jag ihop några så åker vi. Det vore helt underbart. Mina äälskade tjejer, vad säger ni?

Daaaaagens.



skor - Converse, halsduk - Vero Moda, väska - Gina Tricot, linne - Monki, kofta - BikBok, leggings - Monki

...

Sitter i Oxelbergen och myser med Eve och Malin S, kan inte finnas mycket underbarare än att prata med sina vänner. Malin kom precis men Eve och jag har suttit och planerat två dietveckor, nu jävlar!! Snart ska jag till gymmet också för att träna, inte alls pepp men det kommer. Kanske.


Uttråkade tjejer i skolan.


Uppkörningen är bokad.



Dagen har rullat på, hade körlektion imorse, BOKADE UPPKÖRNING, kom försent till första lektionen, hade geografi, ekonomi och engelska. Slutade vid lunch. Kvart över två kom det fotografer till skolan och jag hade blivit ombedd att ställa upp på kort, så jag var kvar. Det kändes rätt stelt men var kul och vi får se om det gick bra.

Nu fördriver jag tiden i skolan, ska ha sånglektion snart. Det ser jag fram emot.

Utstyrsel of the day.



jacka - H&M, tshirt - Weekday, jeansleggings - Vero Moda, bag - Gina Tricot, dataväska - Coop!

Jag bara glider fram.



Hade körlektion halv 8 idag och det gick bra, regnade i början men helt plötsligt var himlen klarblå och solen fick mina ögon att kisa. Satte mig sedan för att plugga teori där jag blev inlåst, helt seriöst alltså. Min körlärare frågade om jag skulle sitta kvar och han sa att han låste, där satt jag och kom inte ut, ingen kom heller in eftersom jag inte kunde låsa upp. Tur som så kom Birgitta, receptionisten, precis när Emelie kom utanför och vi skulle gå till skolan. Nu har jag basgrupp, konstigt att det alltid slutar med prat om fester, åldersgränser och alkohol.. Vilken klass.

ÖNSKELISTA!

Snart fyller jag 18 år, ÄNTLIGEN, känns sjukt och helt föcking amazing. Som jag har längtat! Men nu är det snart dags, om exakt 1 månad och 2 dagar, eller 31 dagar, eller 759 timmar. Jag tänkte därför ge er min önskelista (ej i mest-vill-ha-ordning)



Klocka, Triwa, 1 295 kronor, (LÄNK)




Jacka, Antonio Berardi, 32 000 kronor, (ifall pappa vinner på lotto..)




Armband, Thomas Sabo




Kängor, Modekungen, 799 kronor (LÄNK)





Armband, Pearls for girls, 149 kronor (LÄNK)




Plattång, Think Straight, 695 kronor (LÄNK)




Skor, Nelly, 299 kronor (LÄNK)





Plånbok, Acne, 799 kronor (LÄNK)


Cha cha bloggen!

Sitter ner på en stol, tro det eller ej. Har precis ätit lunch och efter det förslavat Emelie genom att få henne springa och lämna min tallrik medan jag själv satt och kollade mejl på datorn. Snart har jag körlektion, jag ser fram emot det. Och på tal om det (eller inte), syrran och jag pratade om att vi skulle piercat oss idag men jag slutar halv 5 och ska rida så det hinns inte med, det blir nog nästa vecka. Måste samla mod haha. Gör det ont att pierca sig i naveln? Jag vet inte.

Saknar min älskade Evelina som fyllde 17 år igår. Hoppas på att få träffa henne snarast, en födelsedag måste ju firas! Saknar en hel del brudar i det gänget faktiskt, det var länge sen vi träffades allihop, tyvärr.


Daaagens seriösa outfitbilder.




jacka - Sisters, linne - Weekday, leggings - Monki, armband - Forever21, halsduk - Intersport

Himlen i min famn.

Lite falska toner i första refrängen men vem bryr sig..


En höjdarhelg!

Jag har haft en otrolig helg, helt underbar och så perfekt som den bara kan bli.

I fredags kom vi till Stockholm vid lunchtiden, vi gick på stan och den blev en hel del shopping. Åt en god lunch och klockan 18 åkte vi till hotellet. Men gissa vad som mötte oss där? Jo hela TV4 bodde på samma hotell som vi, Clariton hotell på Söder. Peter Jide, Agneta Sjödin, Lets Dance-dansarna, nyhetspratarna, Ernst, Anders Birging och massa massa fler som jag inte kan namnen på haha. Åt mat på hotellets resturan och sedan drog jag ut på en pub med min morbror och marius bror, syster och deras respektive. Vi hade riktigt kul!





I lördags blev det Gröna Lund, åh vad jag älskar att åka karuseller och få panik precis innan man far iväg, vilken känsla. Åkte hem ganska tidigt och mötte då upp Malin på stan, vi åkte till hotellet fixade oss lite och sen drog vi till Joar som flyttat till Stockholm. Där bvar även Vänskä, MackeJuve, Brönnert och hela bunten + lite nollåttor. Men det blev inte så sent för de skulle ut och jag gick då tillbaka till hotellet, var tvungen att vara utvilad inför dopet dagen efter.



Idag, söndag, var det alltså dop för Hannah Christina som jag nu är gudmor till. Vi var i Norska Sjömanskyrkan och jag tog mig mod och sjöng faktiskt. Det gick ganska bra faktiskt, eller bra för att vara debuten med riktig publik. Men hjälp vad jag skakade och var nervös. Åkte sedan till ett lusthus uppe på ett berg med världens utsikt, man såg hela Stockholm!!




ESTOCKHOLMO.

Nu drar jag till stockholm, så jävla underbart för jag älskar älskar älskar den staden. Ser fram emot shopping, hotellfrukost, god mat, att bli gudmor, att träffa Malin och att leeeeva livet, puss puss PUSS.


Jag gillar torsdagar.




Förutom att mina fötter just nu är blå av kyla så har det här varit en riktigt bra dag. Gick i skolan till lunch, hade körlektion och sen drog jag till stan med Emelie och Emma, checkade läget i butikerna och så drog Emma. Istället joinade Carro oss och vi satte oss på Waynes för att mysa och mys blev det med Latte och Chai-the.

Vid halv fem gick jag till körskolan, sista teorilektionenen, det var skönt att ha det klart! Snart snart snart har jag mitt efterlängtade körkort. Tog sedan bussen till Jennie där även Anti, Maria och Vickan var, det var trevligt. Blev lite tjatter, tv-tittande och hårfärgning.

Nu har jag packat allt inför Stockholm imorgon, tåget går halv 10 och jag längtar, älskar att vada i huvudstaden! Malin ringde precis och berättade att hon ska upp till Stockholm på lördag och ville ses på kvällen för att springa runt på bargatorna. Kanske spyga in på någon klubb eller uteservering, det har vi ju klarat av förut..

Trött tjej ska sova.


No words but is it a girl?


Love my bag UF.

Sitter på pappas jobb, Eber, och har det gött. Snart ska jag hem och troligtvis blir det veterinären med Zelma ikväll, inte kul.. Stackars plutthund!

Idag har jag varit i skolan, började klockan 8 med geografi idag igen, sedan blev det Företagsekonomi B och Engelska C. Slutade 12.15 men stannade kvar ett tag för att fixa lite pluggeri med mera. Och vet ni? Från och med idag kan jag kalla mig VD på riktigt, vårat företag är registrerat! Så jävla coolt, det här kommer bli så sjukt otroligt mega bra. Jag ser fram emot det kommande året, det gör jag faktiskt.