På stranden med Tomas Ledin.

Är det någon som kan ge mig sommarkänslor och få mig på bra humör så är det Tomas Ledin. Jag är galen, galen i dig! Jag sjunger med, kan varenda ord och jag känner mig som ett barn igen. Jag tänker tillbaka på sommrarna som liten, alla lekar, sandslott och magplask. Vilken underbar tid!

Jag minns när jag red en ko, hur jag skrattade över att få bottennapp, när jag fick sand mellan tårna och grät över uppskrapade knän. Jag skulle alltid vara först ner i vattnet, jag lekte häst hela dagarna och hatade att sola, varför ligga stilla när man kan springa?

Jag minns när jag var liten och dansade till en sjungande Tomas Ledin. Sommaren är kort, låt oss då njuta av varenda sekund! Snart är det sommar igen!





Lyckorus och en ny ögonbrynspenna.



Vaknade alldeles för tidigt imorse, allt för att åka på möte och irritera mig på en massa struntprat. Jag kommer vinna det här, det är inte jag som valt att göra det så stort, det är ni. Hahahahha nu jävlar! Åkte sedan till skolan direkt, med en arg mamma som chaufför och en galen pappa i telefonen, dom är ju bara för bäst!

Satte mig sedan på skolan för att nervösa ner mig i spanska redovisningen jag hade 12.30 idag. Men jag var faktiskt lugnt, åt spagetti och köttfärssås i skolan, MUMS, och sedan kom nervositeten krypande och pang så var jag het frånvarande tills allt var över. "Jag kommer att sätta ett VG i slutbetyg" Herregud, ville bara kasta mig över bordet och krama om min kära spanskalärare.

Med massor av lyckorus i kroppen gick jag in till stan för att köpa en ny ögonbrynspenna då jag lyckats slarva bort den förra. Men det blev en ny och jag blev upphämtad av pappa. Sen har det varit plugg men jag är sååå trött, bra och roliga helger medför inte någon energukick precis...

Nu ska jag fortsätta med pluggeriet, JAG VILL HA SOMMARLOV NUUUU!

Vad vill du veta?

Om ni inte sett det än så tänkte jag att jag ska berätta det.... I min meny här till höger så kan ni ställa frågor till mig, vilka ni vill. Så vill du veta något om mig eller vad jag tycker om någonting så är det bara att fråga. Jag svarar så fort jag kan.

Godnatt lovers!



Snart är det sommarlov...



En riktig dunderhelg med Eve.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Skriver och lägger in bilder och sånt när jag pluggat klart... urk!

Det blir dundermys ikväll.



Soft skoldag helt klart, eller skoldag och skoldag. Pluggade internationell ekonomi hela förmiddagen, låg ute på altanen och passade på att sola samtidigt, hjälp vad solen tar bra just nu! Åt mat, ringde lite samtal och åkte in i skolan för att skriva prov. Det var min jobbiga skoldag...

På vägen hem åkte jag förbi jobbet för att prata med chefen, hahahahahha, finns inte mycket att säga där. Eller det gör väl det egentligen men ah jag låser munnen med dubbla lås tills jag vet mer.

Nu sitter jag här, har precis pratat med min lilla Eve i telefonen, just nu sitter jag med Fiia i örat och babblar samtidigt som vi båda försöker få tag i Carro som inte svarar. Vi ska grilla och mysa vid sjön ikväll, visst låter det underbart?

PUSSPUSSPUSSPUSS!

Bilder från en lördag.





Riktar mina blickar frammåt.



Ingen skola idag, känns ganska lyxigt även om jag kommer endå inte hinner njuta och vila så mycket, jag har fullt upp idag. Gröt till frukost, det var gott! Nu håller jag på och städar rummet, det ska bli en överraskning till mina föräldrar, de kommer bli så stolta haha.

Hade jag inte varit förkyld så hade jag släpat med mig hunden ut på en löptur men nu är jag ju dock förkyld och blir flåsig av att gå upp för trappan, heela mig någon! Hade jag inte varit förkyld så hade jag även sjungit och gapat till en massa bra låtar men det är ganska svårt när rösten inte pallar trycket.

Jag ska plugga också, internationell ekonomi vilket är såååå tråkigt. Men men, jag kör på för snart är det sommarlov. Åh vad jag älskar det ordet, SOMMARLOV, det klingar så fint i mina öron.

FÖLJ MIG MED BLOGLOVIN'

bloglovin


LENNARTS ARMY!

Basgruppsmästerskap i skolan idag, kan ju lova att vi gick in för det ordentligt! Hela basgruppen samlades innan i Dannes trappuppgång för att skriva på våra vita t-tröjor som alla tagit med sig och för att tagga upp inför tävlingen. Vi gick sedan tillsammans till skolan med dundrande musik från en stereo och skrik ur en grammofon. Vi kom medvetet försent för att alla andra skulle vara där när vi kom. Vi stormar skolan och alla vänder sig om och kollar på oss, vilken jäkla entré, vi är ju bara för grymma. Vi har bevisat det än än gång att våran basgrupp alltid kommer att vara den bästa!

Nu blir det bildbomb!!!








En bortkommen busschaufför.

Hahahhaha asså busschaufförer. De kan vara tjocka, smala, unga, gamla, tandlösa, svenskar, turkar, föräldrar, fula, sura och glada men när jag åkte hem ifrån skolan idag så hade jag en yr och totalt bortkommen chaffis...

Han kommer och hämtar upp mig på busshållplatsen, det är endast jag och en till på bussen. Vi åker en bit men helt plötsligt så svänger han in i sidan av vägen och stannar. Han trodde han kört fel men det hade han inte, jag och den andra personen sa att han var rätt men han yrade vidare och sa att hans maskin sa att vi skulle vara på någon annan väg nu. Vi fortsatte att åka när han helt plötsligt svänger av åt fel håll, han säger då att han bara ska kolla vid vägarna han missat vid den egentliga vägen och såklart stog det inga där, EFTERSOM HAN VAR RÄTT FRÅN BÖRJAN! Vi är sedan på väg hem men när han ska svänga av mot Ingelsta så kör han rakt fram på motorvägen, jag ropade att han åkte fel men han ignorerade mig haha.

Jag kom hem till slut i alla fall men jag har aldrig varit med om en mer spännande bussfärd hem.


Herregud, en till tandbild. Jag som ALDRIG visar tänderna på kort, känn er speciella.

Tro inte jag har det lätt.


(kan meddela att gluggen mellan framtänderna är bortslipad och ihopdragen)

Tjohoo, MVG på muntliga framställningen i Svenska B imorse. Bästa mig! Inte helt fel men nu sitter jag och fixar ihop det allra sista i svenskakursen. På tal om svenska, att äta korv med bröd med bestick är inte det lättaste, satans tandvärk! Kan inte bita med framtänderna, inte tänderna i sidan heller egentligen men det går bättre. Livet med tandställning är inte lätt ska ni veta.. Blir glad av tanken att bara ha ett halvt år kvar tillsammans med min stålkompis, vi går igenom vått och tort tillsammans men det kommer inte bli svårt att lämna dig.

PEACE OUT!

Spelas om och om igen just nu.


Fördriver tiden med att plugga.



Har precis haft en muntlig framställning i Svenska B, den sista! Gick faktiskt väldigt bra, stod och babblade på och hamnade på 05.01 minuter när tiden skulle vara 05:00, snacka om att lyckas! Haha. Snart har vi matte och vi ska få reda på resultaten från nationella proven, tror precis jag svalde ner några fjärilar i magen..

SNART ÄR DET SOMMAR!


Fest med klass - Klassfest!










Vi hoppar över den här dagen.

Har inte kommit in på bloggen på hela dagen, inget har velat vara på min sida idag tror jag..

Tandregleringen i morse, ändrade om massor och nu har jag såååå ont. Ni skulle bara veta, den värsta pain i världen efter mensvärk hahahah! Aj aj aaaaj!!!!!!!!!!! Efter det åkte jag till Borgsmo IP och kastade spjut med skolan innan jag åkte med bussen hem kvart i 12. Väl hemma åt jag mat när micron går sönder, så det blev kalla rester vilket är gott, host. Letade upp gamla skrivningar i svenskan som jag inte hittade och satte mig ute i solen för att plugga. Det slutade dock med migrän så jag har inte fått så mycket gjort som jag borde och jag har legat i sängen alldeles för mycket. Sa ju att inget var på min sida idag...


Kvällspromenad med Mathias!

Sängen lockar väldigt mycket och jag tror det är dags att dejta kudden. Tävlade idag, det gick inte bra men det gick inte dåligt heller, matt häst som gjorde vad han skulle... Slutade på en 6e placering av 14 starter, inte okej men i alla fall inte på nedre halvan!

Kvällen har spenderats med mina systrar, ett tag i alla fall, Wipeout stog på listan tills Mathias insåg att han var uttråkad och drog med mig ut på en promenad. Zelma var lycklig, hon trippade glatt på brevid oss medans vi pratade om allt och inget, det var en del tokiga tankar fullt av fantasier så vi hade det trevligt. Jag kommer somna gott nu efter en 1 timme och 20 minuter lång pomenix!

Imorgon är det tandläkaren och friidrott som gäller, inte tagg.! I och för sig kommer det bli spännande hos tandläkaren, dom ska göra om i munnen helt, ytterligare en renovering haha. Slipning mellan framtänderna bland annat, vadå nervös?

Bilder från igår lägger jag upp på bloggen imorgon, nu ska jag sova!

Sticker iväg på nya äventyr!



Nu bär det av mot storstaden. Först blir det fika med brudarna och sedan den omtalade klassfesten hos Danne. Sen att det visst är bjudna några fler tjejer bara för att vi tydligen är för några tjejer i klassen är ju en annan sak... Det är tydligen ikväll man ska haffa, inte ha trevligt med klassen. Spännande!

Orientering!

Sa jag att jag har orienterat idag? Nej det gjorde jag inte och det finns väl inte mycket mer att säga än att jag hatar det och att man inte ska springa när man är förkyld.. Leriga skor, blöta fötter, nej dyngsura fötter, en blåsa i hålfoten, lera på hela benen, svettig kropp, verkligen jätte svettig och då ska vi inte prata om flåset. SPRING ALDRIG SOM FÖRKYLD!

Det borde vara omöjligt..





Killen är 12 år, kan ni fatta det? Det kan i alla fall inte jag, vilken jävla röst, fatta när han fått lite stake i rösten om något år wowww! Den första låten känner ni nog igen men den andra har han skrivit själv, vilket underbarn. Vore jag 12 år så skulle jag fria på mina bara knän, jag lovar och svär.

Sushi i'm in love.

<33333

Sanna ord från Sky.

Ju större du blir, ju större blir dina problem.. Flykt är bara en tillfällig lösning och aldrig möjlig att utföra helt.



Just nu är det världens bästa låt.



Cooler than me - Mike Posner

För idag är en bra dag.



Kollade precis igenom mitt schema, vilken ovärd skoldag! Börjar klockan 9.00 med specialidrott och slutar runt 10.30 eller något sånt. Oj va skönt, verkar som jag kan få mycket plugg gjort idag. Åker hem och sätter mig i solstolen med datorn i knät, avundsjuka?

Ska boka in en fika med Rasmus också, den fubbisen är helt ledig idag. Äsch varför klaga, min dag är ju heller inte så dålig trots allt. Nu dusch, sen en promenad till bussen i solen, underbart!

Tre godingar från H&M.

Jumpsuit 99 kr
Halsband 79.50 kr
Leggings 79.50 kr

Totally amazing!



Tralalallala för att jag har världens finaste häst, så det så! Träningen för Linda gick awesome idag trots min förkylning och jag känner mig faktiskt bättre nu, mycket bättre. Men i alla fall träningen, jag vet inte vart jag ska börja eller sluta.. Det var i alla fall grymt varmt, äcklig fuktig värme, åskvärme och enligt min syster hela 24 grater trots mörka moln och ingen blå himmel. Men varför klaga?

Tränade på att få mer variation i Faxen och jag tyckte verkligen vi lyckades, hjälp! Lindas kommentar var; " FAN VILKEN PONNY!" vilket var roligt att höra, väldigt roligt, min lilla plutt. Jag satt och skrattade uppe på hästryggen och det kändes som jag flög, totally amazing. Efter trekvart hade jag en skapligt svettig häst och Faxen hade en skapligt svettig ryttare, mys. Faxen var till och med svettig på rumpan och kanske jag också, haha! Nae men underbart i alla fall, känns tipptopp inför tävlingen på Hageby i helgen, en regional LA:1.

Nu ska jag svulla Donken, man lever bara en gång...


Ibland äre' svårt att ha det svårt.


Näsan rinner och jag mår piss, jag knarkar värktabletter och är nedstämd, endå blir jag tagen för att ljuga? Jo men visst jag gillar att må dåligt, ha blodtrycksfall och svälja snor, mums. Det är dags att sova, vila och kanske överlever jag att sitta och koncentrera mig i skolan i flera timmar imorgon. Fast just ja, glömde att jag ljuger. Förlåt. Gud va roligt det ska bli imorgon, det är så skönt att må bra, mår man bra så blir man i alla fall inte anklagad för att må dåligt. AE GODNATT!

Bästa helgen på länge!

Oj vad kul jag har haft under denna långhelg, den har varit perfekt. I torsdags kväll kom Linnea till mig och det var verkligen länge sen jag träffade henne, flera hundra må¨nader känns det som men det är väl kanske och överdriva. Vad vet jag. Det blev massor av prat och urdåliga filmer, kan vara de sämsta filmer jag sett i hela mitt liv och det var tur att jag hade Linnea som kunde spetsa till dem lite.

I fredags var jag med Eve och Johline. Det var en bra kväll, Peppe och Fille kom från Vånga och gav oss lite umgänge ett tag och så var vi en sväng och kollade in Thinas nya lägenhet. Oj vad fin den var, vit och rosa så söt och gulligt. Bara så ni vet så är pingis väldigt kul, till och med utan pingisbord! Eve och jag delade sedan Johlines säng med henne, hej ryggont, låg intryckt i väggen hela natten. Tack brudar! Hohhah, bra kväll, citerar Eve; AJ MENSVÄRK!!

Gårdagen, kvällen, natten var ju inte heller så dålig. Nej inte alls faktiskt! Johline och jag for ut till Skärblacka där det var minneskonsert för Bob Marley, vilken stämning, vilket väder och vilken blandning av folk! Solens strålar strålade som aldrig förr och det var helt klart det första riktiga "sommardagen". Vi satt på ett berg och stekte innan vi gled omkring med Peppe, Fille och Johlins andra barndomskompisar. Hur trevligt som hellst, gu va roligt det är är att träffa nytt folk. Träffade min idol Sky som har världens sämsta humor, han är min tuffing! Slutade med att Johline och jag sov hemma hos Peppe.





Nu är jag hemma, lyssnar sönder "Cooler than me - Mike Posner" som är min nya favoritlåt och försöker plugga vilket inte går så bra. Det är väl så när man inte sovit på hela helgen.. Lev med det!

I väntan på lektion.




Nyttigt fett.

Olivolja

Inehåller nyttigt enkelomättat fett, vitamin E och olika fytokemikalier.

olivolja

Nötter och Frön

Har ett högt innehåll av energi, järn, kalcium och E-vitamin.

nötter och  frön

Avokado

Har ett högt innehåll av energi, järn, kalcium och E-vitamin.


avokado
Linfrön

Krossade linfrön innehåller viktiga omega 3-fettsyror.

linfrön


Regional dressyrtävling, mantorp.

Första klassen:
LA:1, utomhus. Framridningen kändes skitbra, väl inne på banan ska jag väl heller inte klaga, kändes inte lika bra men han gjorde inget dumt och gjorde allt han skulle bra. Fick beröm från andra föräldrar och ryttare vilket fick mig att inse att det kanske inte var så pjåkigt, fick resultatet och ändrade uppfattning helt. Shit jag har ju ridit riktigt bra! Kollade videon och satt där och berömde mig själv, denna utveckling har kommit på bara två veckor, jag var förvånad! Sista ryttaren puttade ner mig på en fjärdeplacering av 15 starter med mina 66.842% vilket jag inte var missnöjd över, onej. Första riktiga tävlingen i år och han håller klass, HÄRLIGT!



Andra klassen:
Lag 2003, innomhus. Framridningen kändes bra, bättre än innan förra klassen och jag var taggad, väldigt taggad. Innan jag startade inne i ridhuset var också bra, takten var bra, allt var bra, tills hästen inna gick ut... Faxen spände sig, gnäggade till lite och hittade ett hörn att vara skraj för, OH NO! Hela programmen kändes äckligt dåligt. Faxen gillar inte alls att vara själv kvar i ett ridhus när en häst går ut och vi hade läst oss till att det alltid skulle vara en häst inne i ridhuset samtidigt men inte för just mig, typiskt! Jag var både arg och ledsen efter, på Mantorpsryttarna såklart. Det var väl bra övning för Faxen men den kanske man inte ska ta på en tävling? Hehe aja, det blev 62.571% och en sjundeplats av 17 startande, helt okej eftersom jag var ssåååå besviken. Kolla bara sp jag får skänkla i galoppen! Tänk om han bara slapnat av och gjort som han skulle, då jävlar hade vi vart på topp även i denna klass.



Jag ser fram emot nästa tävling!!

Lyckan att ha världens bästa häst!



Jag till höger om ni missade det.