Hoffmaestro & Chraa



Sjukt låång dag.





Så här har min dag sett ut kortfattat och i punktform:
  • En sjuk Rebecca
  • Städning av rummet / garderoben
  • Ligga och dö i sängen
  • Kolla på film
  • Kela men en kelsjuk hund
  • Avfärga håret (3e gången)
  • Surfa runt på internet
  • Kolla bloggar
  • Plugga matte
  • Äta godis som skulle ges bort
  • Läsa ELLE
  • Buda hem ett nytt löshår
  • Inse att mitt hår blivit tort
  • Softat / chillat / slappat
  • Mått dåligt som satan
  • Ätit ipren -> mått bättre
Ingen ordning på skiten men nu har ni koll på hela min dag. Hoppas ni är friska och krya, och har haft en bra dag utan ipren och tråkigheter!

Puussss

En kall måndags morgon.




Äntligen är de redigerade och klara, herregud vad jag älskar dessa bilder! Fråga mig inte varför för den frågan kan jag inte svara på... Åh vad det är kul att fota och fotograferas! Emelie och jag har bestämt att vi ska köra en mega-fotosession på lovet nästa vecka, vi får se vad den kan medföra. Några teman kanske? Läääntar.

Stackars mig!

Magen värker, mitt huvud dunkar och jag kan inte sova. Stackars mig. Lyckades alltså inte sova bort denna skit när jag sov middag förut.. Inte blev det bättre när jag red ut på världens mysigaste vårritt heller, snarare sämre. Stackars mig. Fy för mitt huvud, fy för mig mage. Snälla låt mig få somna och sova bort denna skit, hej ipren och panodil.!

Ska gå upp och dricka och se om jag sedan kan få besök av John Blund. Annars får jag väl ligga irriterad och råmysa i världens skönaste säng. GODNATT!



HEJ GULT HÅR, HEJDÅ IMORGON

En nyduschad brunett.




Fullkomligt oseriöst men de absolut absolut sista bilderna på mig som brunett. De är tagna igår kväll precis när jag blött upp håret, handukstorkat det och precis ska börja ha i blekningen. Då var jag inte så mallig, men hjälp vad bestämd jag var, tvekade inte en sekund! Idag gick jag runt som en rysk hora i skolan, eller nej det gjorde jag ju inte för jag hade mössa på huvudet...

Tidigare ikväll blekte jag håret för andra gången, det ser bättre ut men det ska blekas imorgon igen. Usch vad mitt hår kommer att hata mig!

Dagens mattelektion.



Trimmning och total makeover!

Håller på och fixar i ordning i bloggen. Därför får ni leva med att det kanske ser lite tokigt ut ett tag, har ni tips på någonting så säg gärna till.

Kramizzzzzar!

Rösta på mina bikinis!!

Min designade bikini på NELLY.COMMin designade bikini på NELLY.COM

 

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här! /   Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Jag snor endast några sekunder av ditt liv, höhö!

TACKAR PÅ FÖRHAND ;) PUSS

 


En dröm jag har.

Jag har en dröm, en dröm jag haft väldigt väldigt länge. Jag vill lära mig att spela gitarr! Fatta va underbart att kunna sitta hemma och spela och sjunga samtidigt, slippa alla dessa sökanden efter musik att sjunga till på internet. Kul att sitta och sjunga och kolla in i en dataskärm!? Nej va.

Jag skulle tycka det var grymt. Tänk när man inte har något att göra, då brukar alltid jag fördriva tiden vid datorn eller tvn, urtrist egentligen. Tänk då iställat att kunna sitta och lira lite gittar, sjunga lite och bara softa järnet! Låter underbart i mitt huvud.

Det svåra är bara att hitta en bra gitarr med ett bra ljud som inte kostar flera tusen... Någon som vet en? Haha.

Maria Mena - Just a little bit


Smakprov innan de andra redigeras.


Morgondagen gör mig glad.

Jobb hela dagen idag, jag hoppas verkligen att ni överlever när jag är borta såhär! Felååt. Gick upp tidigt imorse för stt hinna rida innan jobbet, usch för att få sova en timme kortare. Dumma somnmartid! Överlevde i alla fall dagen, cyklade hem, åt mat och cyklade tillbaka till Ingelsta där mitt jobb ligger med syrran, tillbaka dessa 6 km för att köpa hårfärg till oss båda + ögonbrynsfärg till mig.

Jag ska färga mitt hår ljusare, jag har äntligen bestämt mig efter hur mycket vel som helst. Imorgon kväll börjar avfärgningen, jag längtar inte efter att gå runt orange/gulhårig i en vecka, tro inte att jag låter håret vila längre, åh nej! Mardröm, men hoppas innerligt att resultatet blir mer än godkännt. Måste pga detta köpa ett nytt löshår, men det behövs endå snart...



Imorgon klockan 11 blir det fotografering med Emelie. Det kommer att vara de sista bunettbilderna på mig, jag får spara de som minnen, höhö. Kan lova er lösögonfransar, brun/sotig ögonskugga, lite olika ombyteskläder, feta skor och snyggt hår. Jäklar vad jag längtar!

Börjar skolan vid 2 och sen ska jag hinna träna innan det är sång på kvällen. Ska uppträda för andra sångelever, helvete för fjärilar i magen.

Aja. puss och godnatt.

Earth Hour!

När jag jobbar slipper ni höra av mig på en hel dag. Vilken otur ni har, känner sympati, verkligen!

Hahaha men vadå Earth Hour? Insåg vad klockan var och kikar ut genom fönstret, hela kvarteret är svart... Ja förutom vårat hus som lyser som dagen själv! En kommentar och mamma har släckt ner varenda lampa, vilken timme!! Nu ska jag emigrera rummet och sno familjens godisskål innan jag drar iväg på nya äventyr!

Det blir ju bra lite senare.

Vilken fredagskväll, herregud! Jag vet inte riktigt om dessa bilder borde komma ut men jag visar er och låter er ge mig lite sympati på allt jag har att göra ikväll. Ja och varje ledig stund tills det är klart såklart. Jobbar imorgon, hela dagen, börjar alltså klockan 10 och därför blir det lugnt ikväll. Är trött redan nu så jag ger mig inte in i något, haha.

Städning av garderoben... Usch! Vart kommer egentligen alla gamla saker ifrån? Tänk att jag hittade några gamla bussbiljetter från år 2006, herregud är mitt ord för denna smet.



Två godingar från Nelly.



Äntligen fredag!

Nu är jag vaken och strax färdig att dra till gymmet. Efter det blir det plugg och kvart över 2 börjar skolan och det är dags för g-prov i internationell ekonomi.

Igårkväll efter att ha tryckt i mig en massa våfflor så drog jag in till stan, eller blev skjutsad av mamma till Rasmus. Nej vänta nu det var jag som körde och mamma som satt brevid, haha. Vi pluggade, eller jag pluggade medans Rasmus satt och tryckte i sig glass och gjorde allt annat än att plugga. Jag var i alla fall duktig och läste boken och skrev upp allt viktigt tills jag insåg att jag redan hade allt uppskrivet från några föreläsningar... Snille.

Satte sedan på en dålig film och det slutar med att båda somnar. Vaknar senare och inser att man kanske ska gå och borsta tänderna med mera, usch vad jag var trött. Somnade sedan som en stock igen. Zzzzzzz!

Undrar vad som händer ikväll..


Jag hatar..

Hahahaha asså ah. Gud vad jag hatar töntiga killar som kommer med konstiga kommentarer och annat dumt sagda saker. Ibland vill man bara att de ska hålla tyst, helt seriöst alltså. Hur har de tänkt sig att man ska hålla sig för skratt egentligen? Åh, nej nu låter jag elak, jag är inte så men ibland borde folk tänka efter innan de öppnar munnen. Det blir bara fel när folk säger saker bara för att säga något. Bara för att göra det klart för folk runt omkring att de också sitter där.

Hampus och mina blickar mellan oss sa allt om hur båda tyckte om dessa killar. Hur de försökte säga något ballt men bara fick det låta... Helt fel...

Dessa kommentarer kan både göra ens dag och förstöra den...

Jag kan om jag vill.



Det sista mamma sa innan hon åkte imorse var, "gå upp nu så att du inte somnar om". Vad tror ni jag gör? Jo somnar om... Vaknade och hör pappa ropa till min syster, "vi åker om 5 minuter". SHIT!!! Jag for upp ur sängen, kastade på mig träningskläderna, packade väskan, stoppade ner lite frukt i väskan + en activia, satte upp håret och allt detta på 5 minuter! Jag kan själv inte fatta det, jag, så snabb? Måste vara ett skämt men icke.

Började skolan vid 10.10 men åkte med pappa 07.20 eftersom jag hade bokat tid för att gå igenom ett nytt träningsupplägg på gymmet klockan 8. Vilken tur att jag vaknade och hann, haha!

Nu har jag bara pluggat ekonomi på varje ledig stund. Har som vanligt panik och tror att jag inte kan någonting som innan varje prov. Men det här klarar jag, det är ju bara ett litet prov... Åååh, panik.

Have2have.se




En kväll på en onsdag.

Sitter här och smaskar i mig vindruvor och nötter medans jag pluggar ekonomi. Jag har som sagt VG/MVG prov imorgon och jag har en känsla av att det kommer att gå bra! Det handlar inte om lika mycket som jag trodde, skönt va?

Jobbet gick jätte bra idag, trots lite missförstånd om när jag skulle komma och sätta igång att arbeta. Gymmet där innan gick också bra, körde styrka idag och tog bara 10 min på löpbandet som uppvärmning. Styrkan sög ordentligt i musklerna och inte blev det bättre av min mysiga träningsvärk. Efteråt kändes det dock bättre, hade ont överallt men det var ingen extrem trävingsvärk så jag inte kunde röra mig. Efter hade hag helst åkt till jobbet direkt men var tvungen att dra tillbaka till skolan för spanska.

Världens snällaste busschaffis stannade och väntade på mig när jag kom springandes för att hinna med buss 117 för att slippa vänta 10 min på nästa, jag var ju tvungen att komma snabbt till jobbet. På jobbet hände inget speciellt, det värsta var en reklamation på en stegräknare. Alltså inte något speciellt alls... Övningskörde sedan hem från jobbet, såg en lampa som lyste och frågade mamma vad den betydde. "Det är handbromsen Rebecca!!!" Hahahah, glömde att kolla om den var i, tur att vi bara hunnit åka några meter.



100324 - I väntan på bussen



Hahahahhahahaha jag ser drogad ut på videon innan man trycker på play! MUMS.

Duktig på morgonkvisten.

Svalde i mig min Activia (yoghurt) snabbt i morse och drack 5 dl vatten, drack 5 liter igår tror jag! I alla fall, gick in i mitt rum, fick panik och började vika, ah alla kläder som låg över hela golvet. Det gick på 10 minuter och eftersom jag sedan skulle plugga Ekonomi, precis som jag håller på med just nu, så lät jag alla papper och skolböcker ligga kvar på golvet, även lådan med nytvättat fick vara. Men oj vilken skillnad det blev... Det är NÄSTAN fint i rummet nu, i alla fall om man jämför med innan, haha.

Nu håller jag på att plugga och ska fortsätta med det tills jag ska ta bussen vid 10 över 9. Specialidrotten är inställd eftersom jag har utvecklingssamtal i den nästa vecka och det är bara de som har det idag som behöver dra sig dit. Jag ser istället till att vara på skolan lagon till matte workshopen börjar, prov nästa vecka!

Dagens träning blir vid lunchen idag, jag ska ju träna alla vardagar i veckan nu, hej och hå! Hahaha, jag satsar stenhårt ska ni veta. Ska även jobba i eftermiddag, jippi! Drar dit direkt efter skolan och jobbar idag istället för Emelie. Jahopp, nu vet ni hur min dag kommer se ut, puss!



Kolla vad jag fick av min kära mamma när jag kom hem från träningen igår kväll.

I finanskrisens tider;

Om man köpte Ericssonsaktier för 100.000 kr för ca 3 år sedan så är de värda kring 4.600 kr nu. Om man köpte Telecom t ex Song Networks för 100.000 kr så har man nu 791 kr. Om man var klok och för 3 år sedan gick på bolaget o köpte starköl för 100.00 kr, drack ur dem, hade trevligt - och i dag går o pantar tomflaskorna så får man 6.471 kr. Det är därför grabbarna på torget kallas för A-laget.



Hahahah!
Undrar om allt är sanning.. I så fall är det helt sjukt, men det låter ju troligt faktiskt. Vi har ju trots allt haft en finanskris / har? Vi går mot bättre tider i alla fall, både i värmes och i ekonomiskt syfte, skönt.

Bloggtips!



En mycket liten men endå söt blogg driven av 3 små flickor. De har mycket tips på klädköp, vilket var det jag fastnade för. Jag vet inte så mycket mer eftersom jag själv inte följer bloggen men ni hittar dem på www.stylebyojj.blogg.se! Enjoy.

Nu ska jag ta kål på mig.

Underbart, underbart, vi har ingen engelskalektion i eftermiddag vilket betyder att jag slutar nu. Skitskönt! Nu hinner jag iväg till gymmet och hem för att plugga innan det är dags att dra till stallet runt 5. MEn nu tänker jag springa till gymmet, jag är så träning- och flåssugen, heh.

Jag älskar den där känslan när man precis är klar med allt på gymmet och är helt slapp i kroppen, när man är helt färdig och skulle kunna ramla ihop vilken sekund som helst. Hårda träningspass är det bästa jag vet, EFTER! Just under tiden vill jag inte annat än att ge upp och gå hem och lägga mig men det är så värt det. Speciellt nu när jag har ett mål, ett mål jag ska uppnå men min vilja. Jag ska låta envisheten vinna, yes det ska jag!

Beach -10


Snygga ringar.



Om jag bara mindes vart de var ifrån...

A new day!





Jag ser fram emot en ny dag med en massa plugg, träning på gymmet och hoppträning med hästen lite senare ikväll. Jag älskar att börja skolan tidigt, hahaa om det bara var sant... Börjar strax min skoldag, snart slår jag på hjärnan och låter den gå varv efter varv.

Vad ska du göra idag?

Besöksrekord!



Jag vet inte riktigt om det syns, host, men jag hade besöksrekord idag. Jäklar va kul hörreni!

Dåligt med tid.

Länktävlingen blir framflyttad till imorgon då jag inte har tid att kolla igenom alla bloggar ikväll.. Ni kan alltså fortsätta att nominera era bloggar i inlägget under!

Tipsa om din blogg!

Så himla roligt med en massa nya besökare, det är verkligen superkul! Hoppas ni fortsätter att titta in här lite då och då och även att ni kanske vill följa mig via bloglovin.

Kommentera några rader om din egen blogg! Den bloggen jag gillar mest kommer jag att tipsa om ikväll, ge er lite gratis reklam. Så lägg till mig på bloglovin och kommentera detta inlägg med tips om din blogg. Kanske är det just din blogg jag tipsar om ikväll? Who knows?



Den dagen, den lyckliga dagen!

Tänk den dagen jag går till tandregleringen för sista gången, den dagen jag får ta ut de där stålsakerna som bara är ivägen för den mesta. Tänk den dagen jag kan äta normalt, den dagen jag kan skratta med den öppnaste munnen i världen och vara stolt för att få visa upp mina tänder. Mina vita tänder som ska blekas, jag kommer få det snyggaste smilet i världen, najs!

Snart är den dagen inne, om några månader, om ett tag. Jag ser fram emot den dagen, den lyckliga dagen då jag inte kommer göra annat än att skratta och kolla mig i spegeln. Den dagen, den lyckliga dagen!


FÖRSTASIDAN!



Herregud va skojsigt, jag är verkligen på blogg.se's förstasida! Hur coolt som hellst ju. Nu har ni en väldigt glad Rebecca som sitter på stolen och näst intill studsar flera meter upp i luften, haha, nästan!

Galet många pussar.

Skapa dina egna Converse.




Stod på jobbet med Andreas och kollade ut lite roliga skor vi skulle kunna ta hem till butiken, självklart ville jag ha hem fler Converse och vi gick ut på deras hemsida. Vi kikade runt på deras officiella hemsida och hittade ett ställe där man kan göra sina egna Converse, how cool isn't that? Eftersom vi har annat för oss på jobbet än att stå och göra sina egna Converse på internet så var det det första jag plockade upp när jag kom hem, skit kul att bara sitta och leka runt. Ni borde testa hela bunten! Kostar 62 dollar och leveransen är på 2-4 veckor, men tyvärr så skickar de inte utanför USA. Känner du någon som bor i USA så har du tur precis som jag!

Eftersom hela Sverige har Converse så skulle det ju verkligen vara kul att sticka ut, få ett par helt personliga skor som ingen annan har. Vara unik och vara stolt över sin egna skapelse, slippa ha likadana som alla andra. Jag gillar idén, roligt och kreativt, så som jag vill ha det.

Här ovan ser ni mina, väldigt färgglada Converse.
Hur skulle dina Converse se ut?

Klicka här för att sätta igång.

Vilken jobb'ig' helg.

Jobb jobb jobb, massor med jobb. Skulle egentligen bara jobbat idag denna vecka men det slutade med 5, inte mig emot. Jobbade hela helgen, fredag, lördag och söndag, inget party för mig med andra ord. Inte heller någon blogg, shit asså, höhö. Har inte heller mått helt bra och trodde jag skulle bli sjuk men nu är det bättre, lucky me.

Efter jobbet i fredags så drog jag direkt till Malin där alla mina bejbs väntade, det blev en mysig tjejkväll med mycket tjejsnack och dumheter. Lite planering inför sommaren och lösningar av problem av lite olika slag. Ni är bäst tjejer, helt fucking underbara!

Igår kväll blev det lugnt, jag mådde verkligen inte pra och gick på värktabletter, inget vidare. Låg hemma och såg på film, körslaget och åt godis. Soft kväll.

Nästa helg blir det inga lugna puckar!

Jag är cuttad.




Sommar från Topshop.





Träning och en försvunnen mobil.

Jag är så duktig som går upp 2 timmar tidigare än behövligt för att gymma innan skolan, jag är så stolt över mig själv även om jag var nära på att banga imorse när jag kände träningsvärken från gårdagen. Tjugo i 8 var jag på gymmet i morse, upptäcker att min mobil är borta och får panik, visst hade jag med den när jag åkte hemmifrån? Har inte funnit den än, inte låg den i pappas bil och inte på vägen när jag gick tillbaka och kollade efter den, åh jag hoppas att jag tappade den när jag tog på mig skorna hemma, annars är jag körd, hur överlever jag utan min mobil?

I alla fall, tränade som tänkt utan min mobil, jag klarade av det ganska bra tycker jag, haha. Träningsverken kändes inte under träningen och efter var den borta, yes! Underbart att träna bort sin träningsvärk alltså.

Körde 29 minuter på crosstrainern = 304 kcal, gjorde intervaller vilket ökar ämnesomsättningen och fettförbränningen mycket mer än om jag bara hade stått i samma tempo hela passet, även under flera dagar. Så här gjorde jag:

12 min uppvärmning - level 5, lugnt tempo
2 min intervall - level 10, max tempo, allt man pallar
2 min prattempo - level 7, snabbt tempo, precis så man kan prata
2 min intervall - level 11, max tempo, du dödar dig själv
6 min prattempo - level 7, snabbt tempo, knappt att man kan prata
5 min nedvarvning - level 5, lugnt tempo, varva ner

Utanförskap och ryktesspridningar.




Tom på fantasi.

Wihu internet går som galant igen, värsta glada jag, jippi! Idag har jag hunnit med att gymma, plugga, fika med Carro och att jobba. Man kan kalla det en effektiv dag. Bara därför har jag inget att skriva, verkligen inget...

Fikan med Carro gick ut på att äta sallad och prata bilkörning, var grymt sen till henne också bara för att Emelie och jag upptäckte att vi hade inlämning och seminarium på en ekonomiuppgift till imorgon, den blev klar efter mycket effektivt jobb ock det var skönt att slippa göra den nu ikväll efter jobbet. Var ju ute i LITE god tid i alla fall.

Eftersom fantasin är slut så langar jag en bild på min söta vän Anton Lange, hahahaha!

Sega cp-internet.

Åhhhh internet bara segar sig, stänger ner sig självt och bara inte vill som jag vill. Har inte alls kunnat göra det jag vill, har som tur är lycksts plugga men bloggen har varit omöjlig... Jag som ville blogga igår, nej nej, jag som ville blogga idag, nej! Lycka för mig för nu funkar det, ett tag i alla fall.

Temadag i skolan om likabehandlingsplanen idag, ingen var som vanligt där förutom våran klass som slog till hårt! Jag är förvånad, alla var förvånade heh, duktigt gjort. Sprang runt och gjorde allmänt oviktiga saker och en fotouppgift som blev rätt kul till slut.



Yummy WEEKDAY.





Lokalfest, killarna och jag.

Tänk att det aldrig blir som man tänkt sig, blev övertalad att följa med på lokalfest istället för en lugn kväll hemma. Klockan 5 ringde Rasmus och övertalade mig, 30 minuter senare hade jag hunnit sminka mig och få på mig kläder, med lite stress såklart men jag hann, wow! Tog bussen in till stan med Pontus och så hade vi sällskap till Rasseboy. Där blev det musiklyssnande, snack, mat och tagg inför lokalfesten. Senare kom även Lukas, det var alltså jag och 3 killar, shiet...

Vi hade det kul tills vi kom till festen som blåstes av ungefär direkt när vi kommit dit, eller ah vi hann vara där en stund.. Det blev i alla fall dags att gå och när vi ska hämta jackorna så är min borta.... Vi gick ut på gatan där alla var och kollade runt vem som hade satt på sig min jacka. Den var ju dock inte så svår att hitta, en stor fet Canada Goose, där satt den på en liten äcklig blatte.

Typiskt att det är just en blatte som snor ens jacka, men vad förväntar man sig... Inte råd med en egen kanske, hmmm undrar vart felet ligger! Men vi lyckades få tillbaka den plus lite smällar, dra åt skogen... IDIOTER! Ah och godnatt då kanske också, så kul var det här festen, yey! Sur..? Nej inte alls...

Tackar Rasmus som kan vara en av de snällaste killarna i världen!



Gammla bilder men samma jacka som snoddes...

Capisch!

Nej men vad är det här för chillhelg egentligen? Inte för att det gör mig någonting egentligen alltså. Ikväll kommer Rasmus och Pontus till mig, antar att det blir lite film, godiskäkande och maybe Melodifestivalen om vi pallar med den, hehe. Sen vet jag inte, vi får se vad kvällen kan tänkas hitta på.

Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag är precis kommen från stallet, blev en uteritt med mamma. Vilket underbart väder! Efter duschen ska jag käka lite och sedan städa rummet på kläder och väskor, tror det ligger typ fyra väskor på golvet, ett par jeansleggings, en tröja och massor av skolgrejer. Capisch!


Slapp och skön fredagskväll.



Det blev ingen bowling och inte heller något party, utan film och slapp med mina kära vänner Olle och Emil istället. Kom nyss hem därifrån och vi har hunnit med en del... Bland annat att se en av världens sämsta filmer och att i princip garva oss döda till Jackass, så jäkla bra asså! Emil och jag skulle sedan ta bussen hem eftersom vi inte orkade gå promenaden på 20 minuter hem till oss. På vägen dit mötte vi Elias och Albin med flera och det blev en mycket trevlig kväll jao. Nu ska jag bädda ner mig under täcket.

Nattinatt.

Det blir fler än en strike!


Yeeesssss, bowling ikväll vilket menas med massor av kul. Det var Emil och Olle som kom med intiativet och jag var inte sen att haka på. Nu blev jag verkligen på bra humör! Ska kolla runt lite vilka mer som vill med och vart vi ska va, Hugo, Eurobowl eller Vilbergen? Hmmm.

Ska in till stan snart igen, var ju inne där vid 10 imorse för att stödja Emelie när hennes hår rykte på sidan, det blev as bra! Nu är jag i alla fall hemma men vid 2 ska vi samlas, vi ekonomer och gå på UF-mässan.. Efter det blir det att jobba fram till kl.20.00, innan vi drar för att äga bowlingbanorna..

Pussen.

Nej men va nördigt..




En låt innan sängdags!


Allt på grund av några bilder.

Imorgon, satans vad allt kommer förändras, va olikt allt kommer va, allt som har med Emelie att göra i alla fall. Den jäveln ska nämligen göra en sidecutt och allt är Rebecca Simonssons fel. Själv nöjer jag mig med att fläta håret i sidan när jag har lust, men dock är ju jag lite smartare än vad hon är. Jag ska i alla fall med till frissan, se när Emelie fäller tårarna när håret faller av och få det på film, JA JAG TÄNKER FILMA. Mohahaha det här blir kul, kan tänka mig vara lite stöd också, ja kanske få henne att vela till i sista sekund och så..













































VAD TROR NI?

R.Tjäder


Inspiration och sommarkänsla.









Forever21.com


Ser fram emot jobbet.



Sitter här med min spanska och pluggar, pluggar och pluggar. Jag hatar spanska och det ska bli så skönt att bara skita i den nästa år, yammi! Ska ta bussen om 45 minuter, ta övergångsstället över vägen, gå igenom dörrarna in till Ingelsta Köpcentrum och gå in i första affären till vänster, där har ni Intersport, mitt jobb! Slutar jobba vid 8 ikväll och då blir det mera spanskaplugg... Blääk. Nu har jag i alla fall jobbet att se fram emot, seejuuh lejter!


Velar mellan två val.

Ska jag åka hem innan jobbet och skita i den frivilliga engelskan klockan 2 eller ska jag stanna kvar i skolan och plugga? Jag kan inte bestämma mig, vore så skönt att komma hem, laga mat och plugga spanska.. Just nu känner jag mig allt för okoncentrerad för att kunna plugga i skolan, alla tjattrar, hur ska jag kunna vara tyst då? Jag åker hem. Eller?


Färgglatt från Forever21.





Hjälp
vad jag längtar till sommaren, solen har gett mig en riktig kick. Jag är på bra humör och kan äntligen inse att snön inte kommer att ligga kvar förevigt. Försöker att inte slå ihjäl mig ute på gatorna så gott det går men inte är det lätt, inget fall än men jag väntar för antagligen kommer det, det går ju inte undvika länge till på dessa isbanor till gator...

Vilken skulle du hellst ligga på?

              
              

Sockersöta kuddar som stillar sötsuget
Kostar mellan 339 och 399 kr - bluebox.se

Bilder från Sälen 2.





Bilder från Sälen 1.





Sälen here I come!



Drar till Sälen alldeles för tidigt imorgon bitti, typ mitt i natten? Sov i bilen, massa färdgodis och en dator med lite filmer på så ska jag nog överleva. Kan ju sedan se fram emot att bli överkörd av stockholmare i backen och att själv kanske köra över en och annan, eller att bara njuta några dagar på brädan. Jag tror det blir ett bra slut på veckan, se upp i backen 4 hål i nacken!!!!

Varning för dålig uppdatering denna vecka = ingen?
Lovar 1000 bilder på måndag! Seeyah.

En tisdag like this.



Vi är seriösa, ibland!

Elevrådsrepresentant (stavning?) som jag är så gick jag duktigt dit på vårat möte idag, jag visste ju att jag skulle få det rätt slappt men med risk för magsmärta av garv. Som vanligt kom alla 5 minuter sent och jag som var "tidig" kom dit på pricken tillsammans med två killar från 1an. Mötet börjar lika bra som vanligt, ingen har fixat något och ordförande Emma försöker lite lätt styra upp det hela genom att ta allt ansvar själv. Själv är jag inte en av de "högsta" så jag behöver bara vara där vilket jag tycker är en lagom roll.

Mötet är väl lugnt tills vi kommer till våran vanliga runda där varje klass tar upp vad de vill förbättra. Där ballade hela mötet ur totalt och vi låg på bord, golv och över stolar, vad sägs som Dolph Lundgren som mattant eller en brandstång från översta våningen till nedersta? Om inte det går att fixa med försäkringar och sånt så kanske en rulltrappa, vi kan ju ta bort hissen, och de funktionshindrade kan vi hissa upp och ner genom brandstångshålet med ett rep!

Ni hör själva, inte är det seriöst men vi har kul och en och annan seriös sak kommer faktisk upp. Vad sägs som panpizza på eftermiddagarna och kaffe i kaffeautomaten som smakar kaffe?

Jag ska sjunga hela natten lång!


Bara för att denna heting är så het, sugar to my eyes!


Började dagen hos tandregleringen, eller egentligen började dagen med att jag vaknade och ställde mig i duschen men alltså efter det! Jag bytte båge i över + underkäke och satte dit en snodd som ska dra mina tänder åt vänster i överkäken!? Tur att de kan sin sak, inget jag skulle komma på att göra bara sådär genom att kolla på min mun i några sekunder fär att se hur tänderna förändrats.. Men antar att det är det som är meningen. Jag går dit, de gör sin sak och jag gör min genom att ligga där stilla och gapa som en fet gorilla. Jag längtar tills jag får ta ut den där satans rälsen.

Gick efter det och lämnade tillbaka lite böcker på bibban innan jag drog till Eva för att sjunga och kvittra. Ni anar inte hur bra det gick, fuck fuck amazzzing! Jag är tillbaka på banan och inflamationen i stämbanden är så gott som goneaway.. Det är bara köra järnet och börja träna igen. De ljusa tonerna ska slipas i det högsta läget, men jag ska vara glad som ens kan komma dit igen, haha. Det har inte varit roligt att lyssna på mig under mina stämbands lilla sjukskrivning. But I'm back!